FALL INSPIRATION x 20

26 syyskuun, 2017

Muhkeita untuvatakkeja – mokkanahkaa – isoja huppareita – revittyjä farkkuja – pörrötakkeja – Vansin Sk8 Hi:t – erilaisia pipoja – sinapinkeltaista, Timberlandeja – kotoisia villaneuleita – lämpöisiä kaulahuiveja – kamelinruskeita takkeja ja kerrospukeutumista ♥

Siinäpä useampikin syy itselleni odottaa tuloillaan olevaa sesonkia 🙂 Edellä mainitut jutut himottavat nimittäin tällä hetkellä pukeutumisen saralla eniten ja tässä muutamat omista kätköistäni löytyneet inspiskuvat, joissa nuo jutut toistuvat melko vahvasti…

– Janni

3 Comments

 • Reply Jonna 26 syyskuun, 2017 at 2:01 pm

  Ihanat inspiskuvat oot löytäny! Pörrötakki on omallakin himotuslistalla ja odotan että kohta saa laittaa taas Timbat jalkaan 🙂

  • Reply Janni 26 syyskuun, 2017 at 5:14 pm

   Jeii pian se aika kyllä koittaa 🙂 Ja joo tosia ihania lookkeja ja asuja kuvissa!!

 • Reply Pinja 26 syyskuun, 2017 at 6:49 pm

  Ei vitsi, ihania tyylejä! <3 Pakko varmaan suunnata vaatekaupoille 😀

 • Leave a Reply