SYYSPÄIVIEN PIRISTYS

28 syyskuun, 2017

Viime aikoina monien kauppojen valikoimissa on näkynyt toinen toistaan kirkkaamman värisiä toppatakkeja. En ihan heti keksi, että mikä piristäisi harmaata syksyä/syyspukeutumista sen paremmin kuin juuri tuollainen iloisen värinen takki. Vaikka itse melkoinen takkihamstraaja olenkin, niin tätä ennen valikoimani on kyllä koostunut lähinnä mustista, harmaista, beigeistä sekä armyvihreistä rotseista. Tuo kuvissa näkyvä muhkea punainen toppatakki tulee piristämään varmasti vielä montaa harmaata syyspäivää!

takki Gina Tricot // neule Cubus // farkut Gina Tricot // kengät Vagabond // laukku Other Stories // aurinkolasit Björn Borg

Iskeekö nämä kirkkaan väriset rotsit teihin?

PS. Vielä lauantaihin asti aikaa varata kampaaja-aika meikäläisen luottokampaajalle -15% alennettuun hintaan 🙂 Aikaa varaamaan pääsee tästä ja lisätietoja voi tsekkailla täältä. Muistakaa aikaa netin kautta varatessanne syöttää ”Lisätiedot/erityistoiveet”-kohtaan koodi: JANNIEHARI 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply