CROPPED LEATHER PANTS

30 syyskuun, 2017

Kuvissa näkyvät cropatut väljät keinonahkahousut ovat yksi parhaita ostoksia vähään aikaan, vaikka myönnän, etteivät ne imartele jalkojani parhaalla mahdollisella tavalla. Siitä huolimatta ne tuntuvat mielestäni sopivan lähes asuun kuin asuun ja tykkään niiden leikkauksista tosi paljon. Joskus muutama vuosi sitten mietin etenkin housujen kohdalla aina melko tarkasti sitä, että mikä imarteli omasta mielestäni vartaloani parhaiten ja tein valinnat suurimmaksi osaksi sen perusteella. Nykyään en mieti tätä enää juurikaan ja valitsen vain mielestäni kivannäköisiä vaatteita ilman sen suurempaa stressiä siitä, että näyttävätkö reidet niissä paksummilta tai äässi mahdollisimman hyvältä. Tottakai vartaloa imarteleva vaate on aina plussaa, mutta en tarkkaile peilikuvaani enää niin kriittisellä silmällä. Jos housujen ulkonäkö miellyttää ja ne tuntuvat hyvältä päällä, niin se riittää!

Mikä teillä ratkaisee ostopäätöksen?

takki Carlings // neule H&M // housut H&M // laukku Phillim Lim // kengät Superga

kuvat: Sara Vanninen

– Janni

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jani-75 30 syyskuun, 2017 at 3:06 pm

    Kiva nahkahousunainen:)

  • Reply Maija 4 lokakuun, 2017 at 8:46 pm

    Onko tuo takki tämän syksyn valikoimaa? 🙂 Tuollainen nimittäin ollut etsinnässä!

  • Leave a Reply