VERONSA VAATINUT IHANA ILTA

1 lokakuun, 2017

Vietettiin eilen Joonaksen kanssa pientä treffi-iltaa hyvän ruoan merkeissä. Käytiin ennen illallista istahtamassa drinkkibaarissa yksillä juomilla ja siitä siirryttiin sitten Porvoon Bistro Sinneen herkuttelemaan. Otettiin kauden herkuista koostuneet menut viinipaketeilla ja valintamme osoittautui todella loistavaksi. Nautittiin illallista pitkän kaavan mukaan, mutta oltiin silti jo ihan maltilliseen aikaan kotona ja katseltiin vielä telkkarista rästiin jääneitä ohjelmia ennen nukkumaan menoa. Kyseessä ei tosiaan ollut siis mikään railakas ilta, mutta rankan viikon jälkeen se tuntui silti vaatineen veronsa sitten tänään sunnuntaina. Eilinen ilta oli ihan mahtava, mutta tänään on ollut vaikeuksia saada yhtään mitään aikaiseksi. Valvominen, viini ja epäsäännöllinen syöminen taisivat nostaa menneestä viikosta johtuneen väsymyksen potenssiin kymmenen. Onneksi tänään on tullut pakon edessä lepäiltyä oikein kunnolla ja näiden kuvien ottaminenkin vaatii melkoisia ponnisteluja kauppareissun lomassa!

Olisin kuuden päivän duuniviikon jälkeen voinut mieluusti viettää vielä toisenkin vapaapäivän, mutta huomenna se on sännättävä jo taas uuteen viikkon. Paljon kivoja juttuja on tiedossa ensi viikolle, joten eiköhän siitä selvitä kunnialla ja varmasti huomenna fiiliskin on jo paljon freshimpi!

neule Samsoe & Samsoe // farkut Tiger of Sweden // laukku Phillip Lim // kengät Timberland // hattu Brixton

 

4 Comments

 • Reply Janna 1 lokakuun, 2017 at 9:51 pm

  Moi. Pidän sun blogista kovasti. Blogisi on raikas tuulahdus verrattuna moniin hyvinkin teennäisen oloisiin blogeihin. Elämäsi vaikuttaa ihanan tasapainoiselta ja mukavan arkiselta, hyvällä tavalla. On helppo samaistua teksteihisi ja elämääsi kun se on paljon muutakin kuin glamouria ja juhlaa. Mukavaa syksyä!

  • Reply Janni 1 lokakuun, 2017 at 9:53 pm

   Kiitos ihanasta kommentista 🙂 On ihan mahtavaa saada tällaista palautetta! Välillä nimittäin mietin, että mahtaakohan mun arkiset jorinat kiinnostaa ketään, mutta huippua kuulla, että sinne ainakin uppoaa! Kivaa syksyä sinnekin ja ihanaa alkavaa viikkoa! <3

 • Reply SofiaEmilia 2 lokakuun, 2017 at 9:17 am

  Ihanan pirteitä kuvia <3 🙂 Symppis blogi muutenkin!

  • Reply Janni 2 lokakuun, 2017 at 3:39 pm

   Haha fiilis oli kaikkea muuta kuin pirteä, mutta kiitoksia kuitenkin!! 😀

  Leave a Reply