SAIPPUAT OSANA KYLPPÄRIN SISUSTUSTA

3 lokakuun, 2017


Kaupallinen yhteistyö: Natural Care

Olen monesti ruokaostoksilla käydessäni harmitellut, kun ei perusmarketeista ole löytynyt itseäni tyydyttäviä käsisaippuoita. Saippuapurkithan ovat kylppärissä aina esillä ja siitä johtuen niiden täytyy omasta mielestäni sopia muuhun sisustukseen. Myönnän olevani näiden suhteen melkoinen hifistelijä, mutta rakastan kauniisti muotoiltua ja ylellisillä tuoksuilla varustettuja tuotteita. Edellä mainituista syistä on markettisaippuat tullut jätettyä aikaisemmin kaupan hyllyille, mutta nyt asiaan saattaa tulla muutos!

Natural Care on nimittäin hiljattain tuonut hypermarkettien hyllyille aivan ihanan jopa premium-saippuoiden tasolle yltävän käsisaippuasarjan. Tuoteperheeseen kuuluu kuusi tuotetta, joista neljä on nestemäisiä käsisaippuoita ja kaksi palasaippuaa. Kaikkia Natural Caren saippuat sisältävät erilaisia 100% puhtaita öljyjä (argan, olive, verbena, almond), joiden luonnolliset rasvahapot ja vitamiinit hoitavat hellästi ihoa. Jokaisessa tuotteessa on oma ylellinen tuoksunsa ja omaksi suosikikseni valikoitui arganöljyä sisältävä oriental-liljan tuoksuinen nestesaippua!


Käsien iho kuivuu helposti jatkuvan pesemisen seurauksena ja siksi olen itse suosinut pitkään juuri tällaisia öljypitoisia saippuoita. Pehmeä vaahto pesee tehokkaasti, antaa miellyttävän tuoksun ja jättää kädet pehmeän tuntuisiksi. Palasaippuat sisältävät luonnollisien öljyjen lisäksi myös kevyesti kuorivia hiukkasia, jotka on valmistettu mantelilastuista tai murskatuista oliivipuun lehdistä. Iso plussa siis tuotteiden kokonaisvaltaisesta luonnollisuudesta ja hoitavuudesta!

Ja mitä tuotteiden ulkonäköön tulee, niin Natural Caren tuotteet läpäisevät oman melko tarkankin seulani ihan heittämällä. Scandinaavinen design ja yksinkertainen muoto miellyttävät omaa silmääni kovasti ja näitä kehtaa todellakin pitää esillä niin kylppärin, kuin keittiönkin puolella. Täytyy myöntää, että monet tavarataloissa ja erikoisliikkeissä myytävät niin sanotut premium-saippuat ovat joskus vähän hinnalla pilattuja, kun käsisaippuasta saa monesti pulittaa jo yli toistakymppiä. Ilouutinen sen sijaan on, että Natural Caren tuotteiden hinnat liikkuvat huokeassa 3 – 5 euron hintaluokassa. Voin siis senkin puolesta suositella todella lämpimästi!

Toinen ilouutinen on se, että mun Instgram -tilillä @janniehari on tällä hetkellä menossa skaba, jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa Natural Caren tuotepaketin itsellenne. Arvontaan osallistuaksenne teidän tulee tägätä frendinne Natural Care -kuvaan ja näin olette mukana. Käykää osallistumassa siis Instan puolella, mikäli tuotteet herättivät kiinnostusta. Tästä pääsette suoraan arvontaan! (Kilpailun säännöt löytyy täältä.)

Ja mitä siellä muuten ollaan mieltä aiheesta – täytyykö saippuapurkkien teidän mielestä sopia yhteen sisustuksen kanssa?

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maiju 15 lokakuun, 2017 at 11:56 pm

  Mulla sama juttu! Usein markettien bliw tms saippuoiden purkit ovat sysirumia eikä yhtään houkuta laittaa niitä vessaan näkyville! Sama juttu suihkutavaroissa. Siksi olenkin ostanut refill pulloja ja säästöpusseissa saippuat! Saa mieleisen purnukan vessaan. Usein saa myös edullisemmin sitä omaa lempparisaippuaa isommassa pussissa, josta sitten täyttää tyhjän pumppuputelin 🙂

  • Reply Janni 16 lokakuun, 2017 at 8:33 pm

   No toi on kyllä kans superhyvä idea!! 🙂

 • Reply Mervi 20 lokakuun, 2017 at 2:05 pm

  Moi,
  Mistä olet hankkinut kuvissa vilahtavan kylpyhuonematon? Super hieno!

  • Reply Janni 20 lokakuun, 2017 at 11:46 pm

   Se on Hemtexistä 🙂

  Leave a Reply