SPORTY VIBES

8 lokakuun, 2017

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Me juhlittiin eilen yhden ystävämme synttäreitä pienellä porukalla täällä Porvoossa ja tämä päivä onkin sitten omistettu niistä toipumiseen. Koko jengi jäi eilen tähän meille yöksi ja lähtivät tänään jossain puolenpäivän maissa. Oli parasta nähdä kaikkia ystäviä ja koko ilta oli ihan tajuttoman hauska jälleen kerran. Käytiin syömässä pitkän kaavan mukaan ja maisteltiin erilaisia superhyviä drinkkejä. Käväistiin baarissakin tanssilattian puolella, mutta päädyttiin heikon musiikkitarjonnan vuoksi nappaamaan taksit tänne meille ja järjestämään ihan omat bileet. Se oli ehdottoman hyvä päätös – pojat painuivat saunaan ja me jorattiin tyttöjen kanssa aamuyöhön asti ympäri kämppää 😀 Oli niin hauskaa, että vieläkin hymyilen, kun mietin sitä meininkiä. Tämä oli just sitä, mitä tarvitsin ja onneksi mulla on noi tyypit mun elämässä ♥ kiitos!

Postauksen kuvissa eilisen päivän vaatusta

Vaatteet Björn Borg // kengät Adidas

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply