SYKSYN FIILISTELYÄ JA UUSI KAMERA

11 lokakuun, 2017

Ostin viime viikonloppuna itselleni vihdoin uuden kameran ja ai että ihan harmittaa, kun en ole kerennyt testailla sitä vielä melkein ollenkaan. Alkuviikko on nimittäin mennyt melkoisessa hulinassa ja nyt alkaa tulla jo iltapäivisinkin niin nopeasti hämärää, ettei töiden jälkeen ole oikein ollut mahdollisuuksia lähteä enää kuvailemaan. Ja toki tuo useamman päivän lähes taukoamatta jatkunut sade on myös tuonut omat haasteensa valokuvauksen suhteen. Tänään päätin sitten huvikseni napata kameran mukaan, kun lähdettiin ihan vain Jetin kanssa lenkille, sillä sormet syyhysivät jo päästä uuden leluni kimppuun. Saatiin muutamat kuvat napattua ennen kuin hämärä laskeutui oikein tosissaan ja nyt olisikin siis luvassa kunnon old school syksyn fiilistely -postaus selfieineen kaikkineen. Nikonin D750 vaikuttaa ensituntumalla ihan mahtavalta hankinnalta, kuten kyllä osasinkin jo etukäteen odottaa. Pitkästä aikaa himottaisi myös uuden linssin hankinta!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply