PARAS TAKKI SADESÄÄHÄN

12 lokakuun, 2017

Paras takkivalinta syksyiseen ja kuraiseen sadesäähän on ehdottomasta valkoinen pörrötakki… En oikein tiedä mitä ajattelin aamulla pukeutuessani, mutta arvelen, että päässä ei tainnut liikkua oikein mitään. Eikä mulla tietenkään ollut edes sateenvarjoa mukana ja kastuinkin tänään pariin otteeseen ihan kunnolla. Onneksi se ei kuitenkaan ole niin vakavaa ja tykkäsin itse asusta anyway. Luulisi, että tämä sade pian jo loppuisi ja toivonkin, että viikonloppuna saataisi nauttia poutaisemmasta kelistä!

takki H&M // poolopaita Bershka // housut Björn Borg // kengät Timberland

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Loota 14 lokakuun, 2017 at 10:52 pm

    Mainitset usekn teksteissä että olet väsynyt ja ”loppu”, ihmettelen vain miten nuori lapseton ihminen voi olla jatkuvasti niin väsynyt..? Olisiko sinun syytä käydä vaikka verikokeet tarkistamassa?

    • Reply Janni 14 lokakuun, 2017 at 11:25 pm

      Aika rohkeaa heittää tuollainen kommentti vieraalle ihmiselle tietämättä tämän elämästä pientä pintaraapaisua enempää. Ei tulisi itselleni ikinä mieleenkään, koska en voi millään tietää, mitä joku käy parhaillaan läpi omassa elämässään. Itselläni uskon perusväsymyksen johtuvan liian lyhyistä yöunista ja siitä, että tämä syksy on ollut työn saralla melko hektinen ja aivot ovat välillä hieman ylikuormittuneet kaikesta uuden opettelusta sekä kiireisestä aikataulusta. Teen koko ajan normaalia 40 tunnin työviikkoa ja siihen päälle pyöritän omaa yritystä tämän blogin sekä muun somen ympärillä. Ihmiset voivat siis olla välillä väsyneitä monista erilaisista syistä, vaikka olisivat nuoria ja vieläpä lapsettomiakin. Olen kuitenkin tällä hetkellä tosi tyytyväinen omaan elämäntilanteeseeni, enkä koe olevani mitenkään jatkuvasti uupunut, vaikka arki imeekin välillä mehuja. Enkä omasta mielestäni ole kertonut missään kohtaa olevani ”loppu”, koska se ei pidä missään nimessä paikaansa, vaikka välillä olenkin rankan viikon jälkeen väsynyt ja rauhaton. En koe olevani tilivelvollinen asiasta kenellekään, mutta toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi jollain tapaa..

    Leave a Reply