KOTKAVISIITTI

15 lokakuun, 2017

Yritettiin eilen odottaa sateetonta hetkeä näiden kuvien ottamista varten, mutta turhaan. Lopulta päädyimme melko randomisti tähän matkamme varrelta löytyvän katoksen suojiin nappaamaan asukuvat. Paikka ajoi asiansa ihan kiitettävästi ja kuvista tuli yllättävän kivoja siihen nähden, että meinasin jo luovuttaa niiden ottamisen kanssa.

Me suunnattiin perjantaina heti töistä suoraan Kotkaan ja vietettiin mun vanhempien luona yksi yö. Oli superkiva pitkästä aikaa olla yötä Kotkassa ilman sen kummempia suunnitelmia ja aikatauluja. Lauantaiaamuna hörpittiin aamukahveja kaikessa rauhassa varmaa toista tuntia ja sen jälkeen lähdettiin käymään kaupungilla. Syksyinen Kotka oli kyllä todella kaunis ja harmitti, etten ottanut kameraa kaupunkireissulle mukaan. Käytiin lauantaina Jetin kanssa moikkaamassa myös mun mummoa ja pappa ennen kuin suunnattiin auton nokka kohti Porvoota!

takki Second hand // neule Gina Tricot // housut Gina Tricot // kengät VANS here

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita!

– Janni

No Comments

Leave a Reply