TEDDY COAT

18 lokakuun, 2017

Paksujen untuvatakkien lisäksi kaikki teddykarvaiset takit kiinnostavat tällä hetkellä. Tilasin kuvissa näkyvän Topshopin rotsin Zalandolta jo alkusyksystä, mutta tänään se pääsi vasta ensimmäistä kertaa päälle. Myönnettäköön, että se oli vielä tällekin kelille hieman liian lämpöinen, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa saa alkaa kaivamaan muitakin paksumpia takkeja varastosta. Veikkaan, että tästä tulee varmaan mun tulevan talven lempparirotsi täydellisen värinsä, mallinsa ja lämpöisyytensä ansiosta!

Onko jengi muuten tulossa viikonloppuna I love me -messuille? Meikäläinen painaa hommia Björn Borgin osastolla koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin. Ei kyllä haittaa pätkääkään, koska kyseinen tapahtuma on ehdottomasti yksi omista suosikeistani. Paikalla on aina paljon kiinnostavia näytteilleasettajia ja muutenkin paikan päällä vallitsee aina ihanan positiivinen fiilis. Kyseisillä messuilla tapaa aina paljon tuttuja ja sortuu poikkeuksetta joka kerta itsekin työpäivän lomassa vähän shoppailemaan. Tulkaahan morjestelemaan, mikäli eksytte mestoille!

takko Topshop similar here / neule Gina Tricot // farkut Gina Tricot // kengät H&M // laukku Phillip Lim

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply SofiaEmilia 19 lokakuun, 2017 at 10:51 am

    Ihana toi takki <3 niin pehmosen ja lämpösen näkönen! Ja ainakaan täällä meidän suunnilla tuo ei varmaan ole liian lämmin…ovat luvanneet ihan muutamaa astetta ensi viikolle, hrr :'D

  • Leave a Reply