KAKSI ERILAISTA TYYLIÄ TALVEEN

23 lokakuun, 2017


Kaupallinen yhteistö: Bubbleroom

Jos pitäisi valita yksi suosikki vaatekategoria, niin meikäläinen sanoisi ehdottomasti suoralta kädeltä takit. Omistan varmasti keskivertoa enemmän erilaisia rotseja ja takki on mielestäni melkein aina se tärkein osa asua. Erityisesti talvella takki on ehdottoman hallitsevassa roolissa asukokonaisuuksissa ja voin todeta, että blogissakin asut olisivat talviaikaan melko yksipuolisia, jos takkivarastossa ei olisi valinnanvaraa. Täällä Suomen kamarallahan erilaisia takkeja kyllä tarvitaan melkeinpä vuoden ympäri, joten ehkä senkin takia olen ajatellut, että niihin kannattaa panostaa!

Kuinka ollakaan, että tätä Bubbleroomin kampanjaa etukäteen suunnitellessa ja talvisesongin lähestyessä valitsin oman postaukseni keskiöön mitkäs muutkaan kuin takit – tietenkin. Löysin Bubbleroomin sivuilta nimittäin useammankin kivannäköisen rotsin syksy/talvi -sesonkia ajatellen ja päädyin lopulta valitsemaan itselleni kaksi hyvin eri tyylistä takkia – klassisen pitkän untuvatakin sekä trendikkään leopardikuvioisen pörrötakin. Molemmat olivat onnekseni livenä just niin kivoja kuin mitä toivoinkin ja lisäksi tosi helposti yhdistettävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin. Tämän postauksen kuviin päätin yhdistää takit samaan asuun ja vaihtaa vain eri asusteet eri takkien kanssa!

1. Ensimmäisenä vuorossa Chiara Forthin superlämmin untuvatakki, joka on samalla tosi rento, mutta kuitenkin siisti ja yhdistettävissä tosi moniin erilaisiin tyyleihin. Tykkään tuosta massiivisen kokoisesta karvahupusta ihan älyttömästi ja kyseinen takki tulee varmasti kovaan käyttöön pakkasilla. Alla näkyvässä asussa takki on yhdistetty talvisiin asusteisiin ja itselleni kotoisaan rentoon tyyliin!

takki Chiara Forthi // neule Make Way

 

2. Toisena sitten vuorossa tuo Bubbleroomin leokuosien tekoturkis, johon iskin silmäni Bubbleroomin sivuilla ihan ensimmäisenä. Kyseistä kuosia on nyt syksyllä näkynyt tosi paljon joka puolella ja olin itseasiassa tuollaisesta kerennyt jo vähän haaveillakin. Jokainen arkinen asu muuttuu heti moninkerroin mielenkiintoisemmaksi sekä trendikkäämmäksi, kun heittää tämän rotsin niskaan ja se onkin tämän vaatekappaleen ehdoton valttikortti. Oman rennon ja simppelin tyylini ansiosta ei mielestäni tarvi edes pelätä, että eläinkuosi saisi aikaan sen tietynlaisen halvan vaikutelman. Lisäksi tuo karva on tosi ihanan tuntuista ja sopivan lyhyttä omaan makuuni – tykkään tästä itseasiassa kaikin puolin ihan todella paljon!

takki Bubbleroom // Neule Make Way

Melko erilaiset kokonaisuudet sai aikaan takkia ja asusteita vaihtamalla. Kahdessa yllä nähdyssä asussa on tosi erilaiset fiilikset, enkä osaa oikein kunnolla edes sanoa, että kummasta asusta pidin itse enemmän. Molemmat ovat omalla tavallaan kivoja ja tosi itseni näköisiä, mutta ehkä kuitenkin lopulta kallistuisin tuon jälkimmäisen asun puoleen, sillä olen niin ihastunut tuohon leokuvioiseen takkiin. Mulla on sen varalle mielessä jo lukuisia erilaisia asukokonaisuuksita, joita tulee varmasti lähiaikoina täällä blogissakin näkymään riittämiin!

Kumpi asuista oli enemmän teidän mieleen?

Käykää myös ihmeessä tutustumassa Bubbleroomin valikoimaan täällä. Sivustolta löytyy kivojen takkien lisäksi myös todella hyvä valikoima juhlavaatteita tulevia pikkujouluja silmällä pitäen!

– Janni

4 Comments

 • Reply Tami 25 lokakuun, 2017 at 6:24 am

  Voiei toi leopardi niin hieno!

  • Reply Janni 25 lokakuun, 2017 at 10:03 am

   No eikö niin <3 !!

 • Reply Pauliina 26 lokakuun, 2017 at 9:19 am

  Mitä kokoa sulla on tuossa Chiara Forthin takista? Onko se kuinka väljä tai niukka mitoitus? Onko niin paksua, ettei tarvitse kovin lämmintä alle? Olisi meinaan ihana takki 🙂 Nyt juuri oli kyllä loppu…toivottavasti tulisi lisää myyntiin.

  • Reply Janni 26 lokakuun, 2017 at 1:37 pm

   Mulla on koko M eli yksi koko normaalia isompi 🙂 Otin tarkoituksella vähän isompana, koska kapea malli ja itse tykkään rennommasta istuvuudesta. M koko oli mulle omasta mielestäni just passeli! Ja siis on lämmin takki, mutta ei sellainen SUPERpaksu kuitenkaan! Ihana tuo kyllä on <3

  Leave a Reply