TALVI TULI

26 lokakuun, 2017

Talvi tuli tänään oikein kertaheitolla. Vielä aamulla kotoa lähtiessäni lunta ei ollut oikein nimeksikään, mutta iltapäivällä töiden jälkeen kotipiha näytti tuolta kuin kuvissa. Onneksi vaihdatettiin mulle jo viime viikolla autoon talvirenkaat, niin kotimatkakin sujui turvallisesti eikä talvi päässyt siltä osin meikäläistä yllättämään. Mä en todellakaan lukeudu miksikään talven ja lumen rakastajaksi, mutta on tuollainen maisema paljon synkkää harmaata ja loskaista kauniimpi. Harmi vain, että eipä tästä kai kauaa saada nauttia, kun viikonloppuna näyttäisi tulevan vettä taivaan täydeltä!

takki Monki // huppari Vans // kengät Timberland // pipo H&M

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tähtijoukko // Jonna 29 lokakuun, 2017 at 11:57 am

  TODELLA UPEITA kuvia! Ihana talvinen tunnelma <3

  • Reply Janni 29 lokakuun, 2017 at 11:22 pm

   Voi kiitos <3

 • Reply Heini 29 lokakuun, 2017 at 10:02 pm

  Kauniita kuvia! Mikä malli noi sun Timberlandin kengät on?

  • Reply Janni 29 lokakuun, 2017 at 11:22 pm

   Kiiitos! Nuo on Courmayeur valley boot 🙂

  Leave a Reply