ANKEAT OLOSUHTEET

29 lokakuun, 2017

Viikonlopun kunnianhimoisena suunnitelmana oli kerätä paljon materiaalia blogiin ensi viikon varalle, mutta toisin kävi. Sää on ollut nimittäin sen verran ankea, että suunnitelmat kirjaimellisesti vesittyivät melkein täysin. Ulkona on tullut vuorotellen vettä tai räntää ja sisällä kuvaaminenkin on harmaan sään vuoksi ollut lähes mahdotonta, kun valoa ei vain yksinkertaisesti riitä. Tällehän ei minkään voi ja onneksi tämän päivän kaupunkireissulta jäivät plakkariin ainakin nämä räntäsaateessa minikatoksen alla napatut asukuvat. En voi tarpeeksi kiittää Joonasta, joka kerta toisensa jälkeen jaksaa hymyssä suin tätä touhua, vaikka taivaalta sataisi puukkoja. ♥ Kurjasta säästä huolimatta viikonloppu on ollut ihana ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa!

Tässä siis sunnuntain asukuva räntäsateella höystettynä

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pep 30 lokakuun, 2017 at 10:35 am

  Ihania kuvia! Mistä sun pöksyt on? 🙂

  • Reply Janni 30 lokakuun, 2017 at 11:07 am

   Kiitos 🙂 H&M:ltä joku kuukausi sitten ostettu!

 • Reply Heidi 28 marraskuun, 2017 at 12:47 am

  Ihanat kuvat! Ei kyllä yhtään huomaa, että sää olisi huono 🙂

  • Reply Janni 28 marraskuun, 2017 at 10:42 am

   Ihanaa kuulla 🙂 Kiitos!

  Leave a Reply