KIVOJA SUUNNITELMIA

30 lokakuun, 2017

Moni sanoi tänään, että kellojen siirtämisen ansiosta oli jotenkin helpompi aamulla orientoitua uuteen päivään. Itse en valitettavasti kokenut tällaista ollenkaan ja aamulla sängystä ylös nouseminen tuntui melkein mahdottomalta tehtävältä. Olen kuitenkin ylpeä, että en jäänyt torkuttamaan, vaan nousin kuitenkin ensimmäisen herätyksen jälkeen. Aamulla väsytti niin pirusti ja päivän aikana tuli vedettyä varmaan ennätysmäärä  kahvia aina kofeiiniövereihin asti – ei ollenkaan hyvä. Iltapäivästä fiilis kuitenkin piristyi ja käväisin nopeasti kaupungilla töiden jälkeen. Kotiin tullessa säntäsin juoksulenkille ja sen jälkeen laittelin vielä paikkoja kuntoon kotona sekä imuroin koko huushollin. Ei tämä siis sittenkään mikään paskempi maanantai ollut!

Koko viikosta taitaa itseasiassa olla tulossa tosi kiva ainakin kaikkien suunnitelmien perustella. On luvassa ystävien näkemistä, treenailua, juhlimista ja muuta hauskaa. Just tällaisia viikkoja tähän pimeimpään aikaan kaipaakin, ettei vaan tule jäätyä sohvalle löhöämään, vaikka sekin on välillä erittäin jees. Jotenkin sitä kuitenkin pysyy virkeämpänä, kun kalenteriin on merkittynä kivaa ohjelmaa!

Tässä vielä asukuvia viikonlopulta (katoksen alla kuvattuna tietenkin…)

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply