LOHTUTAKKI

31 lokakuun, 2017

Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että mitkä pitävät tällä hetkellä meikäläisen lempparitakkien paikkaa – pehmoiset pörrötakit ovat nimittäin olleet käytössä päivittäin! Siihen on toki syynä sekin, että suurin osa muista talvitakeista lymyilee vielä varastossa, mutta ovathan nuo nyt ihania. Jotenkin lohdullista vetää pimeinä harmaina aamuina tuollainen lämpöinen unelmanpehmeä rotsi niskaan. Tuo alpakkavillainen pipo sen sijaan löytyi viikonloppuna Stockalta ja sekin on ihan superrrrpehmeä!

takki Monki // neule Bubbleroom // hame Zara // kengät Vagabond // pipo Stockmann

 

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Nipa 1 marraskuun, 2017 at 10:16 am

  Minkä kokoinen tuo ihana takki on? 😍

  • Reply Janni 1 marraskuun, 2017 at 1:57 pm

   S koko! 🙂

 • Reply Piia 1 marraskuun, 2017 at 12:36 pm

  Voi miten suloinen takki <3

  • Reply Janni 1 marraskuun, 2017 at 1:57 pm

   No eikö olekin 🙂 kiitos <3

 • Reply Alisa 3 marraskuun, 2017 at 1:47 am

  Hei! Olisi kiva jos joskus kirjoittaisit vähän enemmän itsestäsi ns syvällisempiä juttuja. Pidän blogistasi aitojen kuvien takia, mutta toivoisin enemmän tekstejä, jossa kertoisit itsestäsi ja ajatuksistasi enemmän 🙂

  • Reply Janni 3 marraskuun, 2017 at 10:14 am

   Kiiitos palautteesta! Olen kirjoittanut blogia aina todella fiilispohjalta ja täytyy myöntää, että viimeisinä kuukausina on ollut sellainen olo, ettei ole tuntunut hyvältä jakaa mitään sen syvällisempää. Syynä siihen ehkä myös se, että aika on ollut sen verran kortilla, ettei pidempien tai syvällisempien tekstien työstämiseen ole oikein ollut riittävästi aikaa paneutua! Ehkä taas jossain kohtaa fiilis muuttuu! 🙂

 • Reply Jaana 4 marraskuun, 2017 at 3:51 pm

  Ihana asukokoisuus! Minkä merkin pipo tuo on? Itselläni hakusessa samantyylinen ja juurikin tuon värinen. 🙂

 • Leave a Reply