FLUFFY COATS x 12

2 marraskuun, 2017

Päätin nyt jakaa vielä lisää tätä ihastustani kaikkiin unelman pehmeisiin takkeihin. Kokosin omat suosikkini kasaan Zalandon valikoimista, sillä moni teistäkin tuntui olevan innostunut näistä pehmorotseista, jotka tuntuvat päällä melkein lämpimältä halaukselta. Kahdentoista takin kokoelmasta löytyy niin teddykarvaa kuin tekoturkistakin, mutta oma suosikkini näistä on ehdottomasti tuo Topshopin roosan värinen takki (nro.9). Itseltäni kuitenkin löytyy prikuulleen sama takki jo valkoisena (kuvia mm. täällä), joten en taida enää toista tarvita!

 

1. HERE 2. HERE 3. HERE

4. HERE 5. HERE 6. HERE

7. HERE 8. HERE 9. HERE

10. HERE 11. HERE 12. HERE

Liputetaanko siellä enemmän teddykarvan vai perinteiden keinoturkiksen nimeen? Vai iskeekö kumpikaan?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply