OLUIDEN MAISTELUA JA LAATUVIIHDETTÄ

4 marraskuun, 2017

Onpa jotenkin ihana viikonloppufiilis. Vietettiin eilen perjantaina iltaa ystäväni Johannan kanssa tässä meillä ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa. Ajettiin töiden jälkeen peräkkäin Helsingistä Porvooseen ja otettiin ensin pieni huilitauko tässä meillä. Sen jälkeen lähdettiin yhdessä käymään Jetin kanssa lenkillä ja siitä suunnattiin kauppaan. Ostettiin hyvät tortilla-ainekset, aamupalatarvikkeet ja muutamat erilaiset oluet maisteltaviksi. Ollaan molemmat vasta hiljattain opittu tykkäämään oluista ja ollaankin nyt innokkaina testailtu erilaisia versioita. Valikoimaahan niiden osalta maailmassa riittää ja löydettiin eilisenkin aikana pari uutta omaan makuumme istuvaa bisseä (belgialaisia molemmat). Makailtiin sohvalla ja katseltiin illan aikana muun muassa Napakymppiä, Sohvaperunoita ja muuta yhtä laadukasta viihdettä. Lämmitettiin sauna, poltettiin kynttilöitä, kokkailtiin Karri Koiran -hittien tahtiin ja naurettiin paljon, kuten aina.

Tänään päivällä käytiin vielä Porvoon vanhassa kaupungissa pyörimässä – koluttiin muutamat kaupat läpi ja istuskeltiin pitkä tovi teekupposten äärellä kahvila Helmessä. Viikonloppu on siis tähän mennessä ollut ihana ja pian suuntaan tästä kohti Kotkaa!

Postauksen kuvituksena tämän päivän asukuvia, jotka päästiin pitkästä aikaa napaamaan ihanan aurinkoisessa säässä. Johanna pääsi myös yllättämään kuvaustaidoillaan, sillä näistä tuli superkivoja!

takki Zalando // neule Lindex // housut Gina Tricot // kengät Timberland //laukku DKNY // kengät Timberland

Ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply xod 5 marraskuun, 2017 at 7:15 pm

  Ihana asu ja kuvat todellakin 🙂

  • Reply Janni 7 marraskuun, 2017 at 10:17 am

   Kiiitos!! 🙂

 • Reply Ellen 5 marraskuun, 2017 at 8:45 pm

  Hei! Minkä merkkinen takki kyseessä? Yritin etsiä zalandolta, muttei tullut vastaan 😊 Oot kyllä niin kaunis ja älyttömän hyvä tyyli😍

  • Reply Janni 5 marraskuun, 2017 at 10:24 pm

   Moi! Toi on itseasiassa jo pari vuotta vanha Zalandon oman Kiomi -merkin takki :/ Eli ei varmaan löydy enää valitettavasti! Ja kiiiiitos kovasti kehuista <3 kivaa huomenna alkavaa uutta viikkoa sulle!

 • Reply Alisa 6 marraskuun, 2017 at 12:53 am

  Tykkään sun tyylistä todella paljon! Pidän siitä, että asusi ovat normaaleja. Näistä todella saa usein inspiraatiota:)

  • Reply Janni 6 marraskuun, 2017 at 9:59 am

   Kiiitos paljon 🙂 ihana kuulla!

 • Reply Annie 6 marraskuun, 2017 at 11:36 am

  Todella kivoja kuvia ja ihana asu! Tyylikkään, mutta kuitenkin rennon näköinen 🙂

  • Reply Janni 6 marraskuun, 2017 at 1:39 pm

   Kiitos 🙂 harmaan, beigen ja mustan yhdistelmä toimii kyllä aina!

  Leave a Reply