7 x PARASTA JUST NYT

7 marraskuun, 2017

1. Ollaan lähdössä taas tammikuussa Thaimaahan ja reissun suunnittelu on tällä hetkellä paras piristys synkkien päivien keskellä. Tieto siitä, että päästään ottamaan pieni breikki talveen tuntuu ihan todella hyvältä. Meillä on tällä hetkellä vasta lennot Bangokiin, mutta kohta pitäisi lyödä lopulliset kohteet lukkoon!

2. Sarjojen katselu iltaisin kotona. Meillä on tällä hetkellä menossa Netflixistä Stranger Thingsin toinen tuotantokausi ja sitten ollaan jo jonkin aikaa katsottu Viaplaysta Hart Dixietä. Jälkimmäinen on just sellainen ihana hyvän mielen ”hömppäsarja”, jota jaksaa seurata väsyneenäkin!

3. Ostin parin viikon takaisilta I love me -messuilta ison kasan teetä ja ollaan iltaisin sarjoja katsellessa samalla maisteltu niitä. Kunnon klisee loikoilla näin syksyllä viltin alla tee muki kourassa, mutta se vaan toimii!!

4. Sain jotenkin valtavasti energiaa viime viikonlopusta, vaikka fyysisesti olinkin sen jälkeen väsynyt. Oli nimittäin mahtavaa, miten paljon kerkesin nähdä ystäviä ja perhettä vaivaisen parin päivän aikana. Osaa näistä en ollut nähdnyt pitkään aikaan ja oli superkivaa päästä viettämään aikaa sekä vaihtamaan kuulumisia!

5. Nukuin tänään pommiin, mutta onneksi mulla ei ollut aamuksi lyöty mitään aikatauluja lukkoon, joten no worries. Oli ihanaa ajaa aamulla kirkkaassa säässä töihin, kun aurinko alkoi juuri nousemaan kunnolla. Auringonpaistetta kesti koko päivän ja se piristi ihan älyttömästi!

6. Meidän liikuntapäiväkirja on edelleen toiminut hyvin ja motivoinut meitä treenaamaan ainakin sen kolme kertaa viikossa – jes. Fiilis on ollut sen suhteen mahtava ja sanomattakin selvää, että säännöllinen liikunta on tehnyt erittäin hyvää kaikin puolin! Kirjoittelinkin aiheesta jo enemmän täällä!

7. Laitoin jokin aika sitten kotiin useammat koristevalot ja ne ovat ehdottomasti yksiä harvoja kivoja juttuja tässä pimeässä vuodenajassa (kynttilöitä unohtamatta). Seuraavaksi haluaisin laittaa valosarjat myös pihalle ja se onkin varmaan yksi tavoite tulevalle viikonlopulle. Meidän viereinen naapuri on virittänyt valot jo omalle pihalleen ja toistaiseksi olen tyytynyt vain ihastelemaan niitä!

Huomenna starttaakin sitten kolmen päivän duunireissu Tukholmaan ja nähtäväksi jää, että miten paljon kerkeän päivittelemään blogia sieltä käsin. Uskoisin, että edessä on taas todella intensiiviset päivät, kuten yleensä. Pitäisi alkaa tässä pikkuhiljaa paikkailemaan, sillä lennettään huomenna jo aamulla aikaisin Tukholmaan!

PS. Saatoittekin bongata mun instastorysta jo eilen illalla, ettei meikäläisen hiusten kotivärjäilyt oikein menneet putkeen. Yllä olevissa kuvissa näätte monta astetta tummentuneen tukan, vaikka tummuusaste oli alunperin tarkoitus säilyttää lähes samana. En ymmärrä, että mitä tapahtui, mutta onneksi kyse ei ole sen vakavammasta asiasta. Näyttäähän tuo tumma väri ainakin upean kiiltävältä ja muutenkin sävy on tosi nätti. Saa nähdä, että varaanko ajan kuitenkin kampaajalta pientä korjausliikettä silmällä pitäen!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply