HUOMENNA TAKAISIN RUOTUUN

12 marraskuun, 2017

Tämä viikonloppu on kyllä syömisien osalta mennyt harvinaisen läskiksi. Ollaan herkuteltu enemmän tai vähemmän jo kolmatta päivää putkeen ja tehdään tässä juuri lähtöä hakemaan noutoruokaa – pizzaa tietenkin. Huomenna palaillaan sitten taas ruotuun ja normaaliin ruokavalioon. Odotan myös ensi viikolla pääseväni normaalien kotitreenien ja lenkkeilyn pariin, kun tämä viikko on hieman sekoittanut pakkaa. Työreissulla Tukholmassa tuli tosin treenattua isolla jengillä joka päivä, joten siellä ei kyllä urheilunkaan osalta päässyt laiskottelemaan. Se on tietenkin vain positiivista, vaikka kroppa olikin aika puhki tuon kolmen päivän rupeaman jälkeen. Siitä on nyt kuitenkin tässä rauhallisen viikonlopun aikana toivuttu hyvin ja tankkaus on ainakin ollut kunnossa – kohta jatketaan sillä pizzalla!

Tässä asukuvia viikonlopulta

takki Tophshop //neule H&M // farkut KARVE //hattu Brixton // kengät Timberland

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne 17 marraskuun, 2017 at 12:32 pm

    Tää asu on ihan superkiva!! Jotenkin aivan ihanasti sointuu noi värit yhteen 🙂

    • Reply Janni 20 marraskuun, 2017 at 12:28 pm

      Kiiitos paljon!

    Leave a Reply