YLIKIERROKSILLA

12 marraskuun, 2017

Ruotsin reissu imi meikäläisestä mehut niinkuin vähän arvelinkin ja sen vuoksi täällä on ollut muutaman päivän ajan melko hiljaista. Kyseessä oli siis Björn Borgin mallistopalaveri sekä AW18 kick off Tukholmassa ja päivät olivat tuttuun tapaan sen verran intensiivisiä, että iltaisin hotellilla teki mieli vain heittää aivot narikkaan ja lepäillä. Vietettiin supermielenkiintoiset päivät Tukholmassa, mutta tottakai ne vaativat myös veronsa ja viikonloppu on mennyt rauhoittuessa ja rentoutuessa. Perjantai-iltana kotiin tullessani kävin vielä sen verran ylikierroksilla, ettei nukkumisestakaan meinannut tulla mitään, mutta viime yönä sen sijaan tuli nukuttua todella mainiosti ja nyt aamulla olo oli kuin uudesti syntyneellä.

Väsymyksestä huolimatta päätettiin lähteä Joonaksen kanssa viettämään päivää Helsinkiin. Käytiin vähän kaupoilla pyörimässä, kahvittelemassa sekä syömässä. Asukuvat napattiin melko old school -henkisesti Forumin parkkihallissa, sillä ulkona satoi koko päivän kaatamalla ja tuntui kuin aurinko ei olisi missään vaiheessa päivää edes noussut…

takki Bubbleroom // neule Lindex // farkut KARVE Carlings // laukku DKNY // kengät Vagabond

Rentoa sunnuntaita!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply