KOTONA TUNNELMOINTIA

13 marraskuun, 2017

Viikonlopun aikana tuli kyllä hyggeiltyä oikein huolella. Vihaan tuota sanaa, mutta se sopii kyllä viime viikonlopun meininkeihin täydellisesti. Kynttilöitä tuli poltettua varmasti ennätysmäärä ja lisäksi tunnelmoitiin erilaisien koristevalojen loisteessa täällä kotona. Uhosin viime viikolla, että viikonlopun tavoitteena olisi asentaa valosarjat myös pihalle, mutta toisin kävi. Viime vuonna käytetyt valot olivat nimittäin mystisesti kadonneet johonkin ja niitä etsiessäni aloinkin sitten samalla haaveilla akku/patterikäyttöisistä versioista, jolloin johtoja ei tarvitsisi vedellä pitkin terassia. Ei kyllä ole hajuakaan, että myydäänkö sellaisia edes, mutta eiköhän. Täytyy käydä joku päivä kaupoilla tutkimassa!

Tässä muutamia kuvia viikonlopun tunnelmista…

Oletteko te jo aloittaneet kynttiläkauden kotona?

–  Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marjut 13 marraskuun, 2017 at 10:08 pm

  Ihanan tunnelmallista. Sun sisustus on aina niin inspiroivaa. Täällä ehdottomasti kanssa alotettu kynttilöiden suurkulutus; parasta! Vielä pitäis raahata hemtexiltä superpehmeä torkkupeitto kotiin. Meikän jokavuotinen perinne😁

  • Reply Janni 13 marraskuun, 2017 at 10:34 pm

   Voi ihanaa kiiitos <3 ja pehmeä torkkupeitto kuulostaa hyvältä perinteeltä 😉 tunnelmallista talven jatkoa sinne!

 • Reply Annie 14 marraskuun, 2017 at 3:10 pm

  Teillä on kyllä ihanan näköinen koti <3

  Itse en oikein ymmärrä villitystä pääasiassa valkoisella sisustamisesta, mun mielestä sellainen on jotenkin kylmän oloista. Tällainen vähän tummempi sävymaailma sen sijaan on mun mielestä ihanan kotoisan mutta silti tyylikkään näköinen! 🙂

  • Reply Janni 14 marraskuun, 2017 at 8:03 pm

   Kiitos paljon! Ja joo mäkään en oikein tykkää liian valkoisesta sisustuksesta, mutta makunsa kullakin. Asuin muutama vuosi sitten yksiössä, jossa kaikki pinnat lautalattiaa myöten oli valkoista ja silloin mietin, että kylmä valkomusta sisustus voisi sopia sinne hyvin. Pian aloin kuitenkin kaivata lämpimiä sävyjä! 🙂

 • Reply Emmi 14 marraskuun, 2017 at 3:47 pm

  Hei asiasta iha toisee.

  Käytätkö sä juuri koskaan kihlasormusta?

  Kihlauduin itse vasta ja ihmiset pitävät hassuna, kun en oikein osaa sormusta käytää.

  • Reply Janni 14 marraskuun, 2017 at 8:04 pm

   En nykyään käytä enää kuin jossain juhlissa ym.. 🙂 En mäkään oikein osaa sitä käyttää, eikä se sen tuoma symboolinen merkitys ole minulle tai miehellenikään mitenkään tärkeä.

  Leave a Reply