PORVOON VANHA KAUPUNKI

15 marraskuun, 2017

Jos pitää luetella Porvoon parhaita puolia, niin ensimmäisenä mieleen tulee aina vanha kaupunki ja kaikki sen toinen toistaan ihanammat kahvilat. Vanhan kaupungin tunnelma on vuoden ajasta riippumatta aina ihanan kotoisa ja erityisesti näin joulun alla se on mielestäni kaikkein parhaimmillaan. On ihanaa kävellä vanhoilla kujilla jouluvalojen loisteessa ja kylmällä ilmalla istua pidempikin tovi jossain kahvilassa kuumaa juomaa hörpiskellen. Suosittelen ehdottomasti joulun alla tekemään visiitin tänne päin ihan muuten vain fiilistelemään tai sitten etsimään kadoksissa olevaa joulutunnelmaa.

Tässä kuvia viime viikon sunnuntailta hiljaisesta vanhasta kaupungista. Joulusesonki ei ihan vielä ole alkanut, mutta joulunavajaiset taitavat olla ensi viikon lauantaina!

Käytiin sunnuntaina teellä ja kakkupaloilla kahvila Helmessä, joka on ehdottomasti yksi omista suosikeistani Porvoon vanhan kaupungin kahvilatarjonnassa. Kyseisessä paikassa on superherkulliset kakut, tosi hyvä teevalikoima ja paikka on muutenkin ihanan tunnelmallinen – tuntuu kuin palaisi vuosikymmeniä ajassa taaksepäin!

– Janni

No Comments

Leave a Reply