SAA NÄHDÄ MITEN KÄY

17 marraskuun, 2017

Nykyään viikot sujahtavat ohi niin kovaa kyytiä, ettei viikonloppuja kerkeä pahemmin jäädä odottelemaan ja perjantai tulee aina ennen kuin kerkeää huomatakaan. Tämä viikko on ollut poikkeus, sillä viikonlopulle on niin superkivoja suunnitelmia. Tämä ilta menee kotona rentoilun merkeissä ja huomenna päivällä olisi luvassa ystävien kanssa kahvittelua täällä Porvoossa. Illaksi suuntaan sitten Helsinkiin ja nähdään Terhin kanssa piiiiiitkästä aikaa ♥ Edessä on varmasti huikean hauska ilta, sillä tiedossa on Nelly.comin järkkäämät XMAS HOTEL -bileet Radisson Blu Seaside -hotellissa. Illaksi suunniteltu ohjelma dinnereineen ja esiintyjineen vaikuttaa sen verran mahtavalta, että en meinaa oikein enää pysyä aloillani. Ihanaa päästä pitkästä aikaa tuulettumaan kunnolla ja paikalle on tulossa paaaaaljon tuttuja. Sunnuntaina saadaan toivon mukaan herätä rauhassa ilman sen suurempia oloja ja nautiskella herkullisesta hotelliaamiaisesta, mutta saa nähdä, että miten tämän kanssa käy… kääk!

Kaivelin pitkästä aikaa eilen vanhoja kuva-arkistoja, kun etsin yksiä tiettyjä kuvia. Olisi varmaan järkevää ladata kaikkien vuosien varrella kerääntyneet kuvat kovalevyjen lisäksi myös johonkin pilvipalveluun varmuuden vuoksi, mutte miten tuollainenkin helppo homma tuntuu aina niin ylitsepääsemättömältä? Täytyy varmaan tehdä joku uudenvuodenlupaus tähän liittyen!

Tämän postauksen kuvituksena näihin samoihin aikoihin otettuja asukuvia viime sekä toissa vuodelta. Viime vuonna tähän aikaan on näköjään ollut lunta maassa!

Ihanaa viikonloppua!!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply S 17 marraskuun, 2017 at 11:46 pm

    Mistä noi sun tekonahkahousut ovat? Mahtaisko enää löytyä kaupoista?:-)

  • Leave a Reply