POP OF RED

20 marraskuun, 2017

Ennustin eilen tahmeaa maanantaita ja sellainen tämä todella on ollut. Kaiken muun kukkuraksi meillä oli vielä toimistolla järjestelmätkin jumissa ja se hankaloitti hommia entisestään. Päivästä on kuitenkin selvitty tähän asti ja nyt pitäisi alkaa täällä kotonakin to do -listan kimppuun, joka sisältää ainakin siivousta hektisen viikonlopun jäljiltä. Lisäksi listalla on roikkunut kohta pienen ikuisuuden operaatio: talvivaatteiden haku varastosta ja kevyempien takkien yms. pakkaaminen sinne niiden tilalle. Jääkaappikin näytti sen verran tyhjältä, että pakko varmaan lähteä ruokakauppaankin vielä tänään. Täytyy siis ryhtyä hommiin, jos meinaan tänään vielä saada jotain syötävää tai edes hetken rentoutua sohvalla ennen nukkumaan menoa!

Tässä muutaman päivän takaiset asukuvat, joissa on kyllä ehkä vähän turhankin jouluinen meininki..

neule Bubbleroom // farkut KARVE // huivi Zara (ikivanha) //pipo H&M // kengät Timberland

Kivaa viikkoa sinne!

– Janni

No Comments

Leave a Reply