VÄRIÄ HARMAUDEN KESKELLE

24 marraskuun, 2017

Miksi se menee aina niin, että kun päivät pimenee ja hämärtyy, niin alan myös samoihin aikoihin itse pukeutua synkkään kokomustaan. Juuri näihin aikoihinhan sitä pitäisi nimenomaan omaksi ja muiden piristykseksi pukeutua johonkin iloisiin väreihin. Tuo synkkyys vetää mielenkin ainakin itselläni vuosi toisensa jälkeen matalaksi ja ehkä värikkäillä vaatteilla olisi vaikutusta myös mielialaankin. Kuulostaa ehkä naiivilta, mutta voisihan sitä kokeilla, sillä tuskin se ainakaan pahaa tekisi. Ainakin itse ihastelen aina, jos joku on tähän vuodenaikaan pukeutunut värikkäästi ja se saa hymyn huulille!

Selailin tänään Pinterestistä vähän inspistä värikkäämpien asujen varalle ja löysin superinspiroivia lookkeja. Väripilkuksi saattaa hyvin riittää jo pelkkä iloisen värinen laukku tai pipokin ja ainakin värikkäitä neuleita multa löytyy omastakin takaa useampia. Tuo alla olevan kuvan yläkulman punainen Guccin laukku on muuten IHANA!

Superkivaa ja rentouttavaa viikonloppua!! 🙂

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply