AURINKOA JA JOULUN FIILISTELYÄ

26 marraskuun, 2017

En ollut uskoa silmiäni eilen aamulla herätessäni, kun ulkona paistoi yllätyksekseni aurinko! Alunperin oli tarkoitus torkuttaa herätyskelloa, mutta valonsäteet nähdessäni pomppasin ylös nopeammin kuin yhtenäkään aamuna viime aikoina. Onneksi edessä oli vapaapäivä ja kivoja juttuja suunnitteilla, jotka takasivat sen, että päivästä oli muutenkin tulossa ihana. Tehtiin kotona superhyvät aamiaiset avokadoleipineen kaikkineen ja käytiin ulkona kuvailemassa, kun sää antoi pitkästä aikaa hyvät puitteet kyseiselle touhulle.

Puolenpäivän maissa ystäväni Riikka tuli meille pienen Vilja-tyttärensä kanssa ja suunnitelmanamme oli lähteä katsomaan Porvoon joulunavausta. Pääsimme rapsuttelemaan torille saapuneita kotieläintilan eläimiä ja nähtiin Joulupukkikin. Käytiin kaupoilla, kahvittelemassa ja syömässä joulupuuroilla Taidetehtaalla. Näistä häppeningeistä jäi sen verran jouluinen fiilis, että innostuttiin eilen illalla katsomaan kotona parikin eri jouluelokuvaa. En tiedä onko tällainen fiilistely tässä kohtaa marraskuusta vielä vähän liiottelua, mutta ei sillä kai ole väliä. Käytiin iltalenkilläkin vielä fiilistelemässä vanhassa kaupungissa jouluvaloja ja kauppojen jouluisia näyteikkunoita. Olisi ehkä tänään ihanaa piipahtaa siellä myös kauppojen ollessa auki, sillä ikkunoista tuli bongailtua muutamia kivoja juttuja!

takki Lindex // neule ja farkut Gina Tricot // kengät Timberland

Kivaa sunnuntaita sinne!

– Janni

No Comments

Leave a Reply