LUMIPYRY

26 marraskuun, 2017

Onkohan muuallakin Etelä-Suomessa tullut tänään tällä tavalla lunta? Porvoossa pyrytti lunta tänään koko aamun ja aamupäivän oikein kunnolla, vaikka säätiedoitus lupaili kaatosadetta veden muodossa. Tämä oli ainakin itselleni todella paljon mieluisampi vaihtoehto ja edellisessä postauksessa hehkutettu joulufiilis senkun vain vahvistui. Tänään on vietetty perinteisen rauhallista sunnuntaita ja latauduttu huomenna starttaavaan uuteen viikkoon. Äsken saatiin idea lähteä heittämään vielä joku pieni hölkkälenkki, joten ei muuta kuin lenkkikamoja niskaan ja menoksi!

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ding 26 marraskuun, 2017 at 10:56 pm

  Oj, kerrankin kun oisin kaivannu vaatteiden hankintapaikkoja, niin ei ollut merkintää 😕

  Mistä siis tuo takki? ☺️

  • Reply Janni 26 marraskuun, 2017 at 11:14 pm

   Aaa vitsit unohtui! Takki on ostettu viime vuonna H&M:ltä 😊

 • Reply Tähtijoukko // Jonna 27 marraskuun, 2017 at 2:51 pm

  Kauniin talvisia kuvia! <3

  • Reply Janni 27 marraskuun, 2017 at 3:13 pm

   Kiiitos 😊 oli kyllä hetken kaunista!

 • Reply tiuku 4 joulukuun, 2017 at 8:19 pm

  Hei, ja pahoittelut, jos kysymys on tungetteleva. Näistä talvikuvista tuli mieleen, että mahdatkohan vielä omistaa sellaisen vaalean beigen toppatakin, joka on ostettu JC:stä vuosia sitten? Omistan itse kyseisen takin, mutta olen surukseni kasvanut ulos takistani. Jos sulla on vielä tämä takki tallessa, etkä käytä, niin tiedustelisin oletko kiinnostunut myymän sitä. 🙂 Jos takkia ei enää ole tai et halua myydä, niin hyvää joulunodotusta anyway!

  • Reply Janni 8 joulukuun, 2017 at 4:09 pm

   Moikka! Sori, että vastaus on kestänyt 🙂 Mulla on edelleen se takki, mutta musta tuntuu, että en ole valmis siitä vielä luopumaan! Oon tykännyt siitä nimittäin ihan superpaljon!! Ihanaa joulunodotusta myös sinnekin!! 🙂

   • Reply Tiuku 9 joulukuun, 2017 at 8:51 pm

    Haha, en ihmettele yhtään. Se on ihana takki! Kiitos kuitenkin vastauksesta. 🙂

  Leave a Reply