POP OF YELLOW

27 marraskuun, 2017

Kirjoittelin perjantaina blogiin inspiskuvien kera, että aion itse ottaa ryhtiliikkeen värien käytössä tänä synkkänä vuodenaikana. Lauantainen asuni oli muuten täynnä mustaa ja eri harmaan sävyjä, mutta kokonaisuutta piristi kummasti tuo sinapinkeltainen neule. Lauantaina saatiin poikkeuksellisesti nauttia ihanasta auringonpaisteestakin ja oli ihanaa käppäillä marraskuisena viikonloppuna kaupungilla aurinkolasit nenällä – se on varsin harvinaista herkkua!

takki Zara (vanha) // neule ja farkut Gina Tricot // kengät Vagabond // laukku DKNY // aurinkolasit Ray-Ban

Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko kivasti käyntiin!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annie 28 marraskuun, 2017 at 4:06 pm

    Onpas taas ihanan näköinen asu! Ihan kadehdin miten tyylikkäältä onnistut aina näyttämään ihan ns.perusvaatteissakin 🙂 Minkä nimiset nuo farkut muuten ovat, mahtaako niitä olla vielä mallistossa? 🙂

    • Reply Janni 28 marraskuun, 2017 at 6:24 pm

      Voi kiiiitos 😊😊 farkkumalli on Leah ja pitäisi löytyä myynnistä tällä hetkellä!

    Leave a Reply