TALVISÄÄ PARHAIMMILLAAN

2 joulukuun, 2017

Mä kotiuduin vasta äskettäin kotiin eilisen aamun jälkeen, kun menin suoraan töistä ystäväni luo peli-iltaa viettämään. Tuli nautittua illan aikana muutama alkoholipitoinen juoma ja jäin sitten yöksi ystäväni luo Helsinkiin. Mainitsinkin tällä viikolla, että olen viime aikoina nukkunut aika huonosti ja näin on ollut varsinkin aina silloin, kun olen ollut jossain muualla yötä. Viime yönä nukahdin kuitenkin kuin tukki ja sain nukuttua superhyvin. En nähnyt yhtäkään inhottavaa unta ja aamulla saatiin herätä aurinkoiseen talvisäähän – best! Aamupäivästä lähdin ajelemaan kotia kohti ja täällä mua odotti yksi superflunssainen tyyppi, jonka vuoksi päivän suunnitelmat menivät nyt vähän uusiksi. Ei kyllä toisaalta haittaa yhtään ja ihan kiva olla ihan vaan kotonakin.

takki Lindex // neule H&M // farkut KARVE // laukku KappAhl // kengät Timberland

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply