VIIKONLOPPU SOHVAN NURKASSA

4 joulukuun, 2017

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa, että erään flunssapotilaan vuoksi viikonlopun suunnitelmat menivät uusiksi ja ei juuri liikuttu kotoa mihinkään. Käväisin itse lauantaina juoksulenkillä ja eilen sunnuntaina nopeasti kaupoilla, mutta muuten viikonloppu vierähti hyvin pitkälti sohvan nurkassa teemukit kourassa. Teki varmaan itsellenikin pelkästään hyvää pysähtyä, mutta nyt vain toivon, ettei flunssa olisi tarttunut minuun. Onnistun kyllä yleensä aika hyvin välttelemään kaikki taudit, mutta erityisesti tässä joulun alla toivoisin nyt pysyväni terveenä.

Näitä kotikuvia tuli räpsittyä itseasiassa jo toissa viikonloppuna, mutta ne sopivat teemaan nytkin mainiosti. Tosin viikonlopuna aikana tuli päivitettyä sisustusta astetta jouluisempaan suuntaan ja lisättyä vähän tunnelmavaloja. Voisi varmaan olla tällä viikolla ihan aiheellista hakea jo meidän jokavuotinen minijoulukuusi varastosta. Oikea joulukuusi hommataan sitten vasta aatonaattona!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Satu 8 joulukuun, 2017 at 11:12 am

    Mistä toi ihana karttapallo on ostettu?

    • Reply Janni 8 joulukuun, 2017 at 4:08 pm

      Se on somistusmatskua mun edelliseltä työpaikalta :/ Eli ei varmaan oikein saa mistään! Se on kyllä ihana!

    Leave a Reply