KESKIVIIKON ASU

7 joulukuun, 2017

Käväisin toissapäivänä itsenäisyyspäivän aattona piiitkästä aikaa H&M:n showroomilla moikkaamassa aina yhtä aurinkoista Millaa ja muita tuttuja kasvoja. Meikäläinen oli tuttuun tapaan sen verran aikataulusta jäljessä, että kerettiin vaihtaa vain pikaiset kuulumiset kahvikupposien äärellä ennen toimiston sulkemista, mutta hyvän mielen lisäksi tältä käynniltä tarttui mukaan myös tuo i-h-a-n-a värikäs villakangastakki. Uhosin silloin muutama postaus taaksepäin, että aion itse ottaa ryhtiliikkeen ja alkaa käyttää enemmän värejä pukeutumisessa. Mitenkään hirveän hyvin en ole tätä tavoitetta saavuttanut, mutta ainakaan tästä eilisestä asusta ei värejä puuttunut. Kyseinen takki inspiroi pukemaan ylle muitakin iloisia värejä ja kaapistani löytyi melko täydellisesti matchaavia värjeä noihin takissa oleviin sävyihin. Ja korkkarit(!!!), niitä ei ole omassa arkipukeutumisessani näkynyt aikoihin!

takki ja paita H&M // farkut Gina Tricot // pipo Stockmann // laukku Phillip Lim // Kengät Nelly

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Kaisa 7 joulukuun, 2017 at 7:41 pm

    Ihana asu ja olet tosi onnellisen näköinen! 🙂

    • Reply Janni 8 joulukuun, 2017 at 4:08 pm

      Voi kiitos ihanasti sanottu!! 🙂

    Leave a Reply