PÄIVÄT SEKAISIN

8 joulukuun, 2017

Itsenäisyyspäivä veti ainakin meikäläisen sen verran sekaisin, että on jotenkin todella vaikea tiedostaa, että tänään on perjantai ja viikonloppu odottaa ihan oven takana. Ei mulla tosin mitään sitä vastaan ole ja eiköhän se viikonloppufiilis valtaa mielen heti, kun toimiston ovi tänään sulkeutuu.

Tässä olisi vielä asukuvia alkuviikolta. Olen muuten joskus vannonut, etten tule pitämään treenitrikoita normaalien arkiasujen kanssa, mutta kuinka onkaan käynyt. Siitä on kyllä jo tosi kauan, sillä olen pyörtänyt puheeni jo aikoja sitten. On näköjään ihan turha yrittää vetää pukeutumiseen mitää tällaisia rajoitteita, kun eivät ne tule kuitenkaan pidemmän päälle kestämään!

Superkivaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Pinja 11 joulukuun, 2017 at 12:29 pm

    Ihana asu!!

    • Reply Janni 11 joulukuun, 2017 at 3:25 pm

      Kiiitos Pinja! 🙂

    Leave a Reply