TASAN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ

9 joulukuun, 2017

Havahduttiin tänään aamulla siihen tosiasiaan, että meidän Thaimaan reissu odottaa jo tasan kuukaudem päässä – jeee. Meillä alkaa olla reissusuunitelma aika hyvin jo kasassa, mutta ainakin yksi majoituspaikka pitäisi vielä varata. Lennetään tosiaan ensin Bangkokiin ja vietetään siellä kaksi ensimmäistä päivää. Sen jälkeen lennämme Krabille ja yhden yön stopin jälkeen jatketaan siitää pienille Koh Yao Yai ja Koht Yao Noi -saarille. Matkamme päätavoitteena on totaalirentoutuminen ja ollaan kuultu useammalta taholta, että nuo kaksi pientä saarta ovat siihen loistavat miljööt. Saarilta pääsee kuulemma speed boatilla tunnissa käymään esim. Phuketissa, jos kaipaa enemmän vilskettä, mutta tuskinpa. Ollaan varattu superihanan oloisia majapaikkoja, enkä malta odottaa, että päästään paikanpäälle. Kaikki vinkit otetaan mielellämme vastaan, jos vaikka joku teistä on sattunut pyörimään samoilla seuduilla!

Postauksen kuvituksena otoksia viime talven reissun varrelta Bangkokista ja Koh Lantalta

Onko teillä reissuja tiedossa nyt talvella?

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply