LITTLE RED BAG

10 joulukuun, 2017

Me oltiin tänään aamupäivällä menossa kaupungille myöhäiselle aamiaiselle ja ihmeteltiin, kun Porvoon vanha kaupunki kuhisi ihmisiä ja autolle ei meinannut millään löytää vapaata parkkipaikkaa. Ei siis oltu muistettu ollenkaan, että tänä viikonloppuna oli joulumarkkinoita ympäri Porvoota ja siitähän se väenpaljous tietenkin johtui. Kaikki kahvilat olivat sen verran täynnä, ettei mihinkään oikein mahtunut haaveissamme ollutta rauhallista aamiaista nautiskelemaan ja päädyttiinkin sitten Zum Beispieliin lounaalle. Harmi juttu, että ei muistettu joulumarkkinoita, sillä sielläkin olisi ollut kiva keretä pyörähtämään oikein ajan kanssa. Nyt oltiin nimittäin sovittu jo muuta ohjelmaa ja lähdettiin lounaan jälkeen ajamaan pikavisiitille Kotkaan! ♥

Olen muuten jo pidempään haikaillut punaisen pienen laukun perään ja viime viikolla tilasin Zalandolta tuon kuvissa näkyvän Karl Lagerfeldin pikkulaukun. Eilen hain sen postista ja se osoittautui ihan superkivaksi – juuri sopiva koko ja täydellinen punaisen sävy. Huomasin, että kyseinen laukkumalli olisi nyt Zalandolla -30% alessa ja tekisi mieli ehkä tilata se myös mustana.. Kyseinen laukku löytyy täältä!

takki Topshop // neule Cubus // housut H&M // kengät Adidas here // laukku Karl Lagerfeld here (-30%) // pipo Bik Bok

Kivaa alkavaa viikkoa tyypit!

–  Janni

No Comments

Leave a Reply