LOPPUVUODEN LOPPURUTISTUS

12 joulukuun, 2017

Täällä voitaisiin ihan mieluusti olla valmiita jo rauhoittumaan joulun viettoon ja rentoutumaan, mutta siihen ei todellakaan ole mahdollisuutta vielä tässä tämän tai ensi viikonkaan aikana. Paljon hommia on kasaantunut tähän loppuvuoteen ja tällä viikolla päivät tulevat töissäkin olemaan pitkiä, sillä normaalien hommien lisäksi meillä on tällä viikolla töissä Björn Borgin jouluystävämyynnit. Lisäksi pitäisi hoitaa kaikkia omia jouluaskareita pois päiväjärjestyksestä ja muun muassa lahjaostoksillekin pitäisi ehtiä mahdollisimman pian. Onneksi mun ei tarvitse kovin monelle tyypille lahjoja ostaa ja ne muutamatkin harvat ovat suurimmaksi osaksi lapsia. Olen varmasti monesti täällä blogissakin maininnut, että olen melko surkea lahjojen ostaja enkä oikein muutenkaan ole aikuisena oikein ymmärtänyt lahjakulttuurin päälle. Lapsille se tietenkin on tärkeämpää ja sen ymmärränkin täysin.

Pitkien työpäivien lisäksi meille on tällä viikolla tulossa pieniä vieraita kylään ja siitä ollaan kyllä innoissamme. Joonaksen siskon lapset tulevat meille pariksi päiväksi ja toivottavasti ehdin itsekin heidän kanssa puuhailemaan jotain kunnolla ajan kanssa. Ainakin joulupipareiden paistaminen ja koristelu olisi superkiva tehdä yhdessä ja katsoa vaikka joku jouluinen lasten leffa. Viikonloppuna vietetään sitten tyttöporukalla pikkujouluja mökkimaisemissa ja sitäkin odotan jo innolla, vaikka tämä viikko kokonaisuudessaan hieman hirvittääkin!

Tuo Adidaksen huppari on jo pariin kertaan aiheuttanut Instagramissa pienen kysymystulvan ja nyt huomasin sen olevan Zalandolla -30% alessa. Se löytyy täältä!

takki Adidas Originals // huppari Adidas Originals HERE // trikoot Björn Borg HERE // kengät Timberland HERE// pipo Carhartt HERE

Joko teillä alkaa pikkuhiljaa helpottamaan tämän vuoden hommien osalta vai onko teilläkin vielä kova loppurutistus edessä? 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Heidi 24 joulukuun, 2017 at 2:08 am

    Itsellä alkaa pikkuhiljaa kiireet hellittää. Opiskelen yliopistossa, joten siltä puolelta olen ollut jo tovin joululomalla. Joululoma tosin tarkoittaa omalla kohdalla tänä vuonna töissä oloa. Vielä olisi muutama vuoro edessä ennen reilun viikon lomaa enne opiskelujen alkamista!

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • Leave a Reply