TALVISIA ASUJA

14 joulukuun, 2017

Ulkona näyttää kyllä tällä hetkellä niin epätalviselta, että täällä vartutaan ainakin sormet ristissä, jospa lumi jäisi kunnolla maahan vielä ennen joulua. Helsingissä sää on ainakin ollut todella harmaa ja nurmet vihertää pihalla. Pakko myöntää, ettei tuo maisema inspiroi kyllä lähtemään ulos kuvailemaankaan ja toisaalta tämä koko viikko on menty sellaista haippakaa, että en olisi kyllä ehtinytkään!

Mielessä siintää jo viikonloppu ja meidän mimmijengin pikkujoulut mökkimaisemissa. Startataan päivä lauantaina Porvoosta ja käydään ennen mökille lähtöä vanhassa kaupungissa varmasti ainakin vähän pyörimässä kaupoilla sekä lounaalla tai kahvittelemassa vähintäänkin. Siitä jatketaan sitten kaupan kautta mökille päin ja illalla luvassa on varmasti ainakin yhdessä kokkailua, saunomista, rentoa hengailua ja viiniä – parasta. Kiva päästä viettämään myös tällaisia rennompiakin pikkujoulujuhlia ilman paljetteja ja glitteriä. Olokin on varmasti sunnuntaina mökkeilyn jälkeen huomattavasti freesimpi kuin perinteisien pikkujoulujen jälkitunnelmat. Tällä hetkellä vallitsevista silmäpusseistanikin päätellen rento mökkimeininki ja ystävien seura tekee varmasti superhyvää!

Postauksen kuvituksena talvisia asuja viimeisen parin kuukauden ajalta:

Joko teillä on kaikki pikkujoulut vietetty? 🙂

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply