CAMEL COAT AND BLUE DENIM

17 joulukuun, 2017

Ei hitto täytyy myöntää, että mua ihan hieman harmittaa, kun olen mennyt saksimaan polvet auki melkein kaikista farkuistani. Kesällähän tästä ei ole haittaa ja farkut näyttävät ihanan rennoilta rikottujen polvien kanssa. Tästä johtuen kuitenkin talvella käyttökelpoisien housujen määrä pienenee melkein puolella, jos ei halua jäädyttää polviaan. Mulla ei ole enää yksiäkään tuollaisia rennomman mallisia sinisiä farkkuja, joissa ei olisi revittyjä polvia. Ei varmaan auta muu kuin iskeä kaupoille ostamaan uudet mom jeansit ja luvata itselleni, että pidän sakset niistä kaukana!

Eilen uhmasin kylmää viimaa ja vedin nuo revityt farkut jalkoihini. Onneksi oltiin autolla liikkeellä, sillä jo näiden kuvien ottamisen jälkeen polvet olivat jääkylmät… Sentään ainakin kamelinvärinen takki ja siniset farkut sopivat tosi passelisti yhteen!

takki Zalando // poolo Gina Tricot // farkut Brandy Melville // kengät Vagabond // pipo Bik Bok // laukku DKNY

 

– Janni

2 Comments

  • Reply mimsu3 19 joulukuun, 2017 at 12:19 pm

    Ihana asu ja nimenomaan täydellinen värikombo 🙂 Ihastelin jo IG:n puolellakin!

  • Reply Terhi 21 joulukuun, 2017 at 1:31 pm

    Ihana asu Janni! 😍

  • Leave a Reply