YKSI PARHAISTA TUNTEISTA

18 joulukuun, 2017

Yksin maailmankaikkeuden parhaista tunteista on aivan varmasti se, kun saa yliviivata hommia TO DO -listalta yksi toisensa jälkeen. Maanantaina mulla oli vielä ihan järkyttävä lista tehtäviä juttuja tälle viikolle, mutta ainakin yli puolet on tullut näin keskiviikkon mennessä jo hoidettua. Vaikka lista hupeneekin hyvää vauhtia, pitää se silti sisällään minulle sen tällä hetkellä kaikkein epämiellyttävimmältä tuntuvan osan – nimittäin joulusiivouksen. En tosin ajatellut ottaa siitä tänä vuonna kovin suurta stressiä, sillä meillä ei nyt ole edes minään päivänä tulossa ketään jouluvieraitakaan. On se kuitenkin kiva laittaa paikat kuntoon ihan itsejämmekin varten, vaikka ollaankin suurin osa joulun pyhistä muualla. Ajattelin, että voisin hoitaa homman yksin alta pois huomenna, kun Joonas tulee vasta myöhään illalla töistä kotiin. Saapahan homman hoidettua ja kuurattua rauhassa paikat puhtaiksi. Lisäksi tehtävälistalla olisi vielä parin lahjan hankkiminen ja muutamia muita pieniä juttuja, jotka saan vielä vaikka lauantaina viimeistään sitten hoidettua! Joko teillä alkaa olla jouluvalmistelut reilassa?

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply