JOULULOMA

22 joulukuun, 2017

Tänään on kyllä ollut yksi kivoimmista päivistä vähään aikaan. Vietin puolikkaan etätyöpäivän kotona ja johonkin puolille päiville asti tuli istuttua nenä kiinni läppärin näytössä. Joonaksen kummipoika on meillä kylässä ja työkoneen suljettuani lähdettiin kaupungille lounastamaan sekä metsästämään viimeisiä joululahjoja. Saattin nauttia upeasta aurinkoisesta talvisäästä, vaikka lumen määrä täällä etelässä onkin aika naurettava. Kaupungin kaduilla oli ihanan jouluinen tunnelma ja oltiin kai liikkeellä aika hyvään aikaan, sillä vältyttiin pahimmilta tungoksilta. Oli ihana käydä pikkuputiikeissa ja räpsiä jouluisia kuvia. Saatiin hommattua kaikki jutut, mitä lähdettiin hakemaankin ja tämä jouluinen kaupunkikierros jätti kyllä ihanan lomafiiliksen!

Kivaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta kaikille!

 

♥ Janni

2 Comments

  • Reply SofiaEmilia 23 joulukuun, 2017 at 11:29 am

    Miten ihanan tunnelmallisia kuvia <3 ihanaa joulua teille molemmille!:)

    • Reply Janni 23 joulukuun, 2017 at 12:21 pm

      Voi kiiiitos ❤️ ja ihanaa joulua myös sinne!!

    Leave a Reply