VUOSI 2017 PÄHKINÄNKUORESSA

31 joulukuun, 2017

Vuoden viimeistä päivää elelleen ja aika heittää tänne blogin puolelle taas perinteinen kysely kuluneesta vuodesta. Osa näistä kysymyksistä tuntuu vuosi vuodelta hassummilta ja myönnettäköön, että deletoin pari älyttömintä kysymystä. Tämä on siitä huolimatta aina hauska tapa summata yhteen kulunutta vuotta ja onhan tämä muodostunut jo vähän niin kuin perinteeksikin!

Vuosi tulee omalta osaltamme viihtymään tänään ihan täällä kotona ja meille tulee pari ystäväpariskuntaamme seuraksemme. Suunnitelmissa on jälleen kerran syödä hyvin, pelailla ja hengailla yhdessä. Ostettiin jopa pari rakettiakin Suomen juhlavuoden kunniaksi ja tämä taisi olla ehkä toinen kerta elämässäni rakettikaupoilla. Kiva ilta varmasti tiedossa ja on ihanaa päästä tänä vuonna juhlimaan vuodenvaihdetta ystävien seurassa, kun viime vuonna suunnitelmat menivät uusiksi oman vatsatautini ansiosta. Tänään meille tulee itseasiassa juuri samat tyypit, joiden kanssa meidän alunperin piti vuosi takaperinkin juhlistaa vuoden vaihtumista!

Mitä teit vuonna 2017 sellaista, jota et ole tehnyt aiemmin?

Hmm kävin ainakin elämäni ensimmäistä kertaa Aasiassa!

Piditkö uudenvuodenlupauksesi?

En tainnut tehdä mitään lupauksia!

Synnyttikö kukaan läheisesi?

Kyllä. Eräs ystäväni sai tytön (taisin vastata samoin viime vuonna :-D)

Kuoliko kukaan läheisesi?

Ei.

Missä maissa kävit?

Thaimaassa, Venäjällä, Virossa, Ruotsissa, Italiassa ja Espanjassa.

Mitä haluaisit vuodelta 2018 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2017?

Osata ottaa elämän vieläkin rennommin. Välillä tulee vastaan sellaisia ajanjaksoja, että stressaan ihan turhasta enkä pääse stressaavia asioita karkuun. Minun oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa elämässäni vaikea kesälomallakin päästä rentoon tilaan, kun työasiat pyörivät unissakin. Välillä stressaan töistä, välillä henkilökohtaisista asioista ja milloin mistäkin. Yhteinen piirre kuitenkin näille fiiliksille on aina se, että stressi on täysin turha. Jotenkin oman mindsetin muuttaaminen on ollut vähän hakusessa ja sitä pitäisi treenata!

Vuoden suurin saavutuksesi?

Tämän oman blogisivun pystyyn saaminen alkuvuodesta omin pikkukätösin. Sivu on kaikista panikoimisistani huolimatta toiminut superhyvin (ette uskokaan miten stressasin tästä..) ja olen ollut siihen tyytyväinen. Pian olisi kyllä kiva tehdä jotain pieniä päivityksiä sivupohjaan!

…ja suurin epäonnistuminen?

Ei tule onneksi mieleen mitään valtavan suuria epäonnistumisia. Tottakai monia pieniä harmittomia juttuja, kuten esimerkiksi melkoinen alisuoritus puolimaratonilla, mutta ei mitään suurempia juttuja tosiaan!

Kärsitkö vammoista?

En.

Mikä oli paras asia, jonka ostit?

Vaihdoin kesällä autoa ja olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen – eli uusi auto!

Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?

Ihan kaikkien omien läheisien. En tulisi toimeen ilman!

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?

Asumiseen, autoiluun, ruokaan ja matkustamiseen!

Mistä innostuit eniten?

Olen helposti innostuva ihminen ja innostun lähes kaikesta, joten vaikea sanoa, että mikä olisi aiheuttanut suurimman innostuksen. Varmaan ainakin kaikki ulkomaanmatkat!

Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?

Ehkä hieman onnellisempi. Viime aikoina on ollut tosi ihana fiilis kokonaisvaltaisesti ja olen tuntenut nykytilanteesta paljon kiitollisuutta!

…lihavampi vai laihempi?

Varmaan aika samoissa. En ole käynyt vaa’alla pariin vuoteen, mutta ainakin samat vaatteet istuu päälle kuin viime vuonnakin!

…rikkaampi vai köyhempi?

Vuosi vuodelta tietysti rikkaampi jatkuvasti kasvavan elämänkokemuksen myötä!

Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?

Olisin toivonut näkeväni enemmän ystäviäni, mutta aikataulujen yhteen saattaminen on viime aikoina ollut tosi haastellista. Ja siihen pitäisi kyllä omalta osaltani nähdä enemmän vaivaakin!

..entä vähemmän?

Olla nenä kiinni puhelimessa. Sosiaalinen media on minulle tietynlainen elämäntapa, mutta välillä tulee roikuttua puhelimella kyllä liiaksikin!

Miten aiot viettää/vietit joulun?

Joulu oli ja meni perinteisesti perheen seurassa Kotkassa 🙂

Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?

Hmm ainakin Strainger Things, Trapped, Shameless ja Hart Dixie….

Mikä oli paras lukemasi kirja?

Ei tullut luettua tänä vuonnakaan juuri nimeksikään; pari hassua kirjaa Thaimaan reissulla ja lisäksi kuuntelin työmatkoilla Bookbeatin kautta muutaman äänikirjan. Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaysävälle tuli ainakin naurettua kyllä monet kerra vedet silmissä., joten sanottakoon vaikka se!

…entä musiikillinen löytö?

En tainnut tehdä sen suurempia löytöjä. Samat suosikit oli ja pysyi! Okei ehkä Arttu Wiskarin Meidän biisi, jota oltiin luukutettu repeatilla Kotkan meripäivälauantain aikana sen verran, että se päätyi meikäläisen vuoden 2017 kuunnelluimpien biisien listalle Sportifyssa 😀 Meripäivien jälkeen sitä ei sitten olekaan tullut soitettua….

Mitä halusit ja sait?

Toivoin viime vuonna vuodelta 2017 enemmän matkustelua ja se ainakin toteutui. Jatketaan toivottavasti samaa linjaa myös vuonna 2018!

Mitä teit syntymäpäivänäsi?

Juhlin Blockfesteillä Tampereella. Kyseinen viikonloppu on kyllä aina yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja yleensä se ajoittuu vieläpä aina omien synttäreideni tienoille!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply