UUDENVUODEN PERINTEEKSI MUODOSTUNUT VATSATAUTI

1 tammikuun, 2018

Eipä sitten selvitty tälläkään kertaa uudenvuoden juhlinnoista ilman vatsatautia. Viime vuonna tosiaan taudista kärsin minä ja nyt tällä kertaa koiramme Jeti. Jouduimme eilen päivällä lähteä ajamaan Vantaalle eläinlääkärin päivystykseen, kun ei kaverilla pysynyt vesikään sisällä. Lääkäristä saatiin onneksi apua nesteytyksen ja pahoinvoinninestolääkkeen muodossa. Lisäksi saimme onneksemme myös lääkärin vahvistuksen sille, että kyseessä vaikutti olevan joku ihan tavallinen vatsatauti, eikä mitään sen vakavampaa. Kauhea huolihan tällaisesta kuitenkin aina joka tapauksessa herää, kun muuten vilkas ja aina energinen koira oli aivan allapäin.

Tämän vatsatautiepisodin ansiosta meillä meinasi tulla melkoinen kiire uudenvuodenjuhlien valmisteluissa, sillä meillehän oli tosiaan tulossa ystäviä viettämään iltaa. Tehtiin mitä ehdittiin ja viimeisteltiin yhdessä ystävien kanssa loput hommat heidän saavuttuaan. Olin onneksi kattanut esimerkiksi pöydän jo edellisenä iltana valmiiksi ja se toi myös pienen helpotuksen siihen hässäkkään. Ilta sujui lopulta täysin suunnitelmien mukaan herkuttelun, pelailun, rakettien ihailemisen ja kuplivien siemailun merkeissä. Pelasimme legendaarista Kymppitonnia ja Huhupuheita, jotka osoittautuivat molemmat ihan äärimmäisen hauskoiksi seurapeleiksi. Tuli naurettua vedet silmissä moneen otteeseen!

Koira oli koko illan vielä tosi väsynyt ja ajoittain huonovointisen oloinen, mutta pahoinvoinninestolääke teki selvästi kuitenkin tehtävänsä. Onneksi rapsuttelijoita oli varmasti illan aikana riittämiin ja Jeti hengailikin koko illan meidän seurassa. Aamulla saatiin se jo syömäänkin hieman ja nyt tämän päivän aikana se on virkistynyt pikkuhiljaa. Onneksi selvittiin loppujen lopuksi tosi pienellä!

Tässä olisi vuoden 2018 ensimmäiset asukuvat, jotka napattin tänään, kun käytiin hieman haukkaamassa raitista ilmaa:

takki ja neule Bubbleroom // farkut Monki // kengät VANS // pipo Bik Bok

Toivottavasti teillä kaikilla vaihtui vuosi kivoissa merkeissä ja hyvässä seurassa!

Superhyvää uutta vuotta kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Terhi 2 tammikuun, 2018 at 1:30 pm

  Voi Jetii < 3 paranemis haleja hälle!!

  • Reply Janni 2 tammikuun, 2018 at 3:08 pm

   Kiiiitos!! <3 nyt alkaa olla jo vähän parempi!

 • Reply Anni 2 tammikuun, 2018 at 1:31 pm

  Hei, onko sulla suositella Barcelonasta hotellia? 🙂

  • Reply Janni 2 tammikuun, 2018 at 3:16 pm

   Riippuu paljon siitä, että haluaako hotellin keskustasta vai sitten mielummin läheltä rantaa tms… Olen itse halunnut hotellin aina hieman rauhallisemmilta seuduilta, enkä suoraan ytimestä. Joten jos sellainen majoitus kiinnostaa, niin sitten Vincci Maritimo, Sant Antoni ja Hotel SB Icaria 🙂 Kyseiset hotellit sijaitsevat kaikki metroasemien läheisyydessä ja kivoilla paikoilla, mutta hieman kauempana keskustan vilinästä!

  Leave a Reply