RENNOT LOMATYYLIT

3 tammikuun, 2018

Eilen oli jotenkin supervaikea raahautua vuodenvaihteen jälkeen arkeen. En usko, että olisin kärsinyt niin pahoja käynnistymisvaikeuksia, jos sää olisi ollut edes hieman suotuisampi. Jotenkin se siinä aamulla pilkkopimeässä koiran kanssa ulkona liukastellessa ketutti niin pirusti, eikä asiaa auttanut, että vettä tihkutti vakaatasossa suoraan naamaan. Olin siinä samalla kaiken ärsytyksen keskellä kuitenkin äärimmäisen iloinen ja kiitollinen siitä, että tähän harmauteen on kohta tulossa pieni breikki. Olisin niin onnellinen, jos meidän reissun aikana Suomeen tulisi kunnon talvi. Vaihtaisin tämän harmaan sadesään kauniiseen talvimaisemaan milloin tahansa!

Töistä kotiin tullessani juutuin taas yhden paheeni pariin ja makasin sohvalla puhelinta selaillen varmaan melkein toista tuntia. Tuli siinä muutama työjuttukin hoidettua samalla, mutta suurin osa ajasta meni epämääräiseen surffailuun. Päädyin muun muassa Pinterestiin selailemaan vähän inspistä lomapukeutumiseen ja valokuvausideoihin. Minua huvittaa itseasiassa jo valmiiksi tämä tyyli-inspiraation keräily, kun tiedän jo valmiiksi, että tulen kuitenkin lomalla näyttämään kunnon pummilta suurimman osan ajasta.  Löysin kuitenkin sen verran ihania kesäisiä kuvia, että ajattelin heittää niitä tänne blogin puolellekin piristykseksi ja ehkäpä näistä jotain inspiraatiota voi kuitenkin ammentaa – vaikka ihan jo pakkaamista helpottaakseen!

Pääsin onneksi kuitenkin sohvalta ylös tarpeeksi hyvissä ajoin ja sain jotain järkevääkin aikaiseksi. Siivoilin joulua pois kotoa ja muun muassa joulukuusi sai eilen lähtöpassit. Joulusta luopuminen on aina samaan aikaan jotenkin haikeaa, mutta kuitenkin virkistävää. Koti näyttää ihanan avaralta ja raikkaalta, kun joulukuusi ja muut joulukoristeet korjataan pois. Siivouksen jälkeen vedettiin Joonaksen kanssa yhdessä vielä kahvakuulatreenikin. Huonosta aamusta huolimatta eilinen oli kuitenkin ihan kelpopäivä!

Onko muilla reissuja tiedossa nyt alkuvuoden aikana?

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply