PÄIVITETTY KLASSIKKO

4 tammikuun, 2018

Addun superstarit ovat jo useamman vuoden ajan pitäneet paikkaa kenkähyllyni yksillä parhaimmista paikoista. Legendaariset tennarit tuntuvat sopivan melkeinpä mihin tahansa asuun ja ovat superkestävät. Valkoisen nahkapinnan saa melko helposti puhdistettua, kunhan ei anna likojen pinttyä ja muutenkin kenkä pysyy erittäin hyvin muodossaan. Pari kertaa olen vaihtanut omistani nauhat ja sillä toimenpiteellä kengät näyttävät taas asteen verran freesimmiltä. Jokin aika sitten tilasin Zalandolta nämä hieman päivitetymmän mallin Superstareista, joissa on normaalia paksumpi platform -pohja. Kyseisistä popoista on välittömästi muotoutuneet uudet lempparit, vaikka eivät ne kyllä ihan tämän vuodenajan kengät täällä Suomessa olekaan. Eipä ulkona tosin luntakaan ole, joten miksikös sitä ei voisi tennareillakin kulkea…

takki Mango // neule Gina Tricot // farkut Tiger of Sweden // kengät Adidas here // laukku DKNY // pipo Bik Bok

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

2 Comments

  • Reply HeidiA. 4 tammikuun, 2018 at 11:44 pm

    Addun Superstarit on kyllä ihanat kengät! Oma parini on jo tosin moonta vuotta vanha (ja melkein puhkirakastettu), että uuden parin hankinta alkaa kohta olla ajankohtaista…. 😀

    • Reply Janni 7 tammikuun, 2018 at 8:33 pm

      Ne on ihan huiput 👍👍 uudet sitten kevääksi!

    Leave a Reply