AURINKOA JA HYVÄÄ FIILISTÄ

7 tammikuun, 2018

Voi jestas miten paljon aurinko voikaan vaikuttaa ihmiseen pimeän tammikuun keskellä. Tänään lähdin aamulla melko nopeasti heräilyn jälkeen ajelemaan Espooseen hoitamaan yhtä asiaa ja ajattelin siinä samalla kysellä, jospa Helsingistä löytyisi kuvausseuraa, kun sääkin näytti olevan mitä upein. Oli ihana fiilis vetää pitkästä aikaa aurinkolasit päähän, kun lähdin ajelemaan kotipihasta Espoota kohti ja mulla oli koko vapaapäivä vailla suunnitelmia tätä yhtä pikavisiittiä lukuun ottamatta. Saatiin kuin saatiinkin Saran kanssa kuvaustreffit sovittua ja siinä vaiheessa meikäläinen piteli sormia ristissä, että aurinkoa piisaisi vielä siinäkin vaiheessa, kun päästäisiin hommiin. Nappasin saran kyytiin kun olin saanut muut hommat hoidettua ja suunnattiin yhdessä Krunikkaan. Toiveeni toteutui täydellisesti ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Ilma oli merituulen tuoman lisän vuoksi jäätävän kylmä, mutta aurinko ja räystäiltä tippuva vesi toivat vahvasti mieleen kevään. Oli huippua kuvailla pitkästä aikaa kunnolla ajan kanssa ja se näkyy mielestäni myös lopputuloksesta. Nämä ovat lemppareimmat kuvani vähään aikaan – Kiitos Sara ♥

takki Lindex // neule H&M // farkut Gina Tricot // kengät Timberland // laukku DKNY // huivi Peak Performance // aurinkolasit Ray-Ban

Toivottavasti muuallakin Suomessa on tänään päästy nautiskelemaan tuosta ihanasta talvisäästä. Vielä olisi kaksi duunipäivää edessä ennen kuin pääsen starttaamaan parin viikon loman – iiik!

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sarppa 8 tammikuun, 2018 at 6:02 pm

    Hei ihana!!!! <3

    • Reply Janni 9 tammikuun, 2018 at 11:49 am

      <3<3

    Leave a Reply