LASKEUTUMINEN UKKOSPILVIEN LÄPI

10 tammikuun, 2018

Eilen starttasi pitkään odotettu talviloma ja tänään aamulla saavuttiin Thaimaahan paikallista aikaa varhain aamulla ukkosmyrskyn saattelemana. Viestittelin äitini kanssa hotellille asetuttuamme ja kerroin laskeutumisen aikana lentokoneeseemme iskeneestä salamasta. Äiti kirjoitti paluuviestissä, että oli juuri töissä kuullut saman infon radiouutisista. En itse ollenkaan ajatellut, että tuollainen aiheuttaisi jotain toimenpiteitä, mutta kone piti ilmeisesti tarkistaa tapahtumasta johtuen sen verran perusteellisesti, että seuraava lento myöhästyi ainakin viidellä tunnilla. Lennon aikana tästä ei infottu matkustajille mitään, mutta rysäyksen kyllä kuuli ja salamanvälähdyksen huomasi matkustamossa. Näitä tapahtuu varmaankin ihan jatkuvasti ja tarkastukset sujuvat rutiinilla, mutta olipahan hieman jännittävämpi laskeutuminen tällä kertaa, kun salamat välähtelivät sankan sumun keskellä!

Muutaman kymmenen kilometrin matkamme lentokentältä hotellille kesti kovasta ruuhkasta johtuen melkein pari tuntia, mutta onneksi hotellille saavuttuamme saimme huoneen jo aamulla etuajassa. Ei kumpikaan saatu oikein nukuttua lennon aikana ja vedimme pienet torkut heti huoneeseen päästyämme, kun sääkin oli vielä hieman sateinen. Parin tunnin torkkujen jälkeen fiilis oli huomattavasti virkeämpi ja sininen taivaskin pilkotteli jo pilvien takaa. Loppupäivä tulikin makailtua hotellin uima-altaalla ja illalla kävimme ihmettelemässä ihmisvilinää kaupungilla.  Nyt kello alkaa pikkuhiljaa näyttää jo sen verran, että taidamme tämän matkustuspäivän jälkeen olla jo valmiitta unille. Ihanan rento loman startti takana ja innolla odottelen, että mitä keksitään huomenna. Ollaan tosiaan pari yötä täällä Bangkokissa, kunnes suuntaamme rauhallisemmille vesille. Jo näin päivän kokemuksen perusteella voisin sanoa Ad Lib -hotellin olevan todella kaikkien kehujen veroinen, melkein vähän harmittaa, että ollaan täällä vain pari yötä…

Tässä vielä kuvakuulumisest ensimmäiseltä lomapäivältä…

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maija 10 tammikuun, 2018 at 10:13 pm

  Ooh! Ihana mekko! Mistä mahtoi löytyä?

  • Reply Janni 11 tammikuun, 2018 at 3:58 am

   Zalandolta 😊 kiitos!

 • Reply Jenny 11 tammikuun, 2018 at 9:45 am

  Ihanaa lomaa! Minne päin suuntaatte bangkokin jälkeen? ☺️

  • Reply Janni 11 tammikuun, 2018 at 11:48 am

   Suunnataan täältä pienen Krabin välistopin kautta Koh Yao Yai saarelle 😊 kiiiiitos!

  Leave a Reply