VÄLISTOPPI KRABILLA

12 tammikuun, 2018

Näistä Thaimaan lomakohteista kuulee aina sanottavan, että täällä saa takuuvarmasti aurinkoa talvisin ja täällä pitäisi aina olla hyvä sää. Meidän reissuilla tämä ei ainakaan Krabin kohdalla ole ollut mikää vedenpitävä totuus, kun viime vuonna täällä vietettämämme kolme päivää satoi lähes tauotta ja tänään saavuimme taas Bangkokista sateiselle Krabille. Kerettiin tosin tovi nautiskella auringosta uima-altaalla, mutta sitten taivas repesi ja nyt ollaan parin tunnin ajan odotteltu kaatosaateen loppumista. Krabin Ao Nang on meille nyt vain pieni välietappi ja huomenna jatketaan matkaa Koh Yao Yai -saarelle. Loppuisipa sade kohta, sillä meidän pitäisi tässä vielä tänään selvitellä juttuja sekä bookata huominen kyyti sinne saarelle. Tottahan toki se yleisesti ottaen onkin niin, että täällä paistaa lähes aina aurinko ja meille on nyt vain sattunut pari kertaa huonoa tuuria. Nyt on ainakin luvattu ihan kivannäköistä keliä tästä eteenpäin, joten toivotaan, että se pitää paikkansa! 🙂

Tässä fiiliksiä sateiseta Phu Pha Resortista, joka vaikuttaa aivan ihanalta paikalta. Meillä on ihana puinen bungalow, jonka parvekkeelta on näkymä uima-altaalle..

Kivaa viikonloppua!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply