KOH YAO YAI -SAARI

14 tammikuun, 2018

Saavuttiin Koh Yao Yai -saarelle eilen jo hyvissä ajoin ennen puolta päivää. Speed boatilla matka Krabilta tänne sujui äärimmäisen mukavasti ja ennen kaikkea nopeasti. Minun oli pakko jo saarta lähestyessämme siirtyä veneen sisäosasta kannelle, sillä huomasin ikkunoiden läpi, että maisemat alkavat näyttää sen verran upeilta. Eilinen päivä meni tätä meidän resortia tutkaillessa, mutta tänään otetaan varmasti skootteri alle ja lähdetään kirtelemään saarta. Majoitumme Koh Yao Yai Village -nimisessä resortissa ja tämä on ehkä ihanin paikka, jossa on ikinä tullut yövyttyä. Meidän omassa pienessä Villassa on kaikki mitä tarvitsemme ja vähän enemmän, kuten ulkoilmasuihku ja oma tilava terassi ihanine kalusteineen. Koko mesta on totetutettu todella hyvällä maulla ja joka paikka on täynnä ihania pieniä yksityiskohtia aina kauniista valaisimista ihaniin tekstiileihin. Paikka on kaikin puolin äärimmäisen rauhallinen, henkilökunta on superystävällistä ja ruoka on herkullista. Täällä saarella ei ilmeisesti kovin paljoa ole mitään ravintoloita tai muuta, joten siksi tullaan hyödyntämään varmasti paljon oman resortin tarjontaa. Jos täällä ei saa stressiä karistettua, niin sitten ei kyllä missään!

Tässä kuvakuulumisia ensimmäiseltä päivältä

Rentoa sunnuntaita kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Terhi 14 tammikuun, 2018 at 11:41 am

  Ohh niin ihanan näköstä sielä!! 😍

  • Reply Janni 14 tammikuun, 2018 at 6:33 pm

   Ihanaa täällä onkin <3 <3

 • Reply Anna 14 tammikuun, 2018 at 12:29 pm

  Moikka! Millä kulkupelillä menitte Bangkokista krabille, ja kauan se kesti? Oletteko reissussa 2vkoa vai lyhyemmän ajan? Suunnittelen samanlaista reissua maaliskuulle, mutta meillä aikaa vain 9pv joten mietin tuleeko liian kiire nähdä nuo kaikki kolme paikkaa..? Hei ja mistä olet ostanut tuon ihanan sinivalkoisen pellava(?) mekon? 🙂

  • Reply Janni 14 tammikuun, 2018 at 6:37 pm

   Me lennettiin Bangkokista Krabille 🙂 Lennot maksaa muutaman kympin ja lento kestää reilun tunnin (toki lentokentällä menee enemmän aikaa +taksimatkat ym..). Ollaan itse reissussa pari viikkoa, mutta kyllä se yhdeksän päivääkin saattaisi hyvin riittää, jos suunnittelee sekä ajoittaa reitin hyvin. Tosin tämä yao yai on sen verran ihana paikka, että parin päivän jälkeen voi olla vaikeaa lähteä… itse jättäisin Krabilla olon minimiin. Itse tehtiin siellä tosiaan vain pakollinen yhden päivän stoppi, kun odoteltiin, että päästään seuraavana päivänä Yao Yaille!

   • Reply Janni 14 tammikuun, 2018 at 6:37 pm

    Ainiin ja mekko on Cubuksen jotain toissa kesän mallistoa!

  Leave a Reply