KISSAPELKO

15 tammikuun, 2018

Pakko myöntää, että en normaalisti pidä oikein lainkaan kissoista ja itseasiassa pelkään niitä jopa hieman. En ole millään lailla tottunut kissoihin, enkä osaa tulkita niiden mielialoja, saatika käsitellä niitä oikein. Jotenkin vaistomaisesti otan samanlähestymistavan kissoille kuin olen tottunut tekemään koirille ja sellaisesta saa yleensä vain pienet kynsien tai hampaiden jäljet käsiinsä. Kissat myös tuijottelevat yleensä ihmsiä pienen välimatkan päästä ja näyttävät ihan siltä kuin vaanisivat, että milloin nämä tekevät jonkin virheliikkeen ja on aika iskeä kyntensä 😀 Ensin vaaniminen, sitten nopea arvaamaton hyökkäys ja kynnet kiinni ihoon. Tällaiset ovat meikäläisen kokemukset kissoista ja siksi olen jo jonkin aikaa ymmärtänyt pysytellä niistä mahdollisimman kaukana. Täällä meidän resortissa fiilis on taas vähän muuttunut, sillä täällä hengailevat kissat ovat osoittautuneet tosi ihaniksi tapauksiksi. Olen paijaillut todella montaa veijaria ja vieläkään ei ole käsissä jäljen jälkeä. Kuvissa oleva kaveri iski kyllä hampaansa Vansieni pohjiin sekä rannekoruuni, mutta kädet säästyivät!

Katsokaa nyt sitä ♥

PS. Editoin näistä kuvista omista jaloistani pois jäätävän määrän moskiittojen pistojälkiä….

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sanna 15 tammikuun, 2018 at 2:20 pm

  Itse en uskaltaisi silitellä kulkukissoja loisten ja kirppujen pelossa

  • Reply Janni 15 tammikuun, 2018 at 4:26 pm

   Nämä eivät siis ole kulkukissoja 🙂

 • Reply Ninni 15 tammikuun, 2018 at 10:31 pm

  Mitä objektiivia olet käyttänyt kuvissa? Ihana tunnelma 😊

  • Reply Janni 15 tammikuun, 2018 at 11:24 pm

   Nämä on otettu sigman 24-35mm f2.0 joka on ihan uusi tulokas omassa kokoelmassani. Ostin linssin juuri ennen tätä reissua ja se vakuutti heti niin hyvin, että se on ainoa linssi, jonka nappasin reissuun mukaan! Kiva kuulla, että kuvat miellyttää 🙂 kiitos !!

  Leave a Reply