AURINGONLASKUN PERÄSSÄ

16 tammikuun, 2018

Auringonlaskut ovat yksinkertaisesti yksi kauneimmista ja siisteimmistä asioista maailmassa. Olen tuijottanut lukuisia kertoja auringon painumista mailleen ja silti olen joka ikinen kerta yhtä haltioissani. Jokainen auringonlasku on aina uniikki ja loppujen lopuksi tuo taianomainen hetki on todella lyhyt, mutta sen vuoksi se aina tuntuukin niin ainutlaatuiselta. Täällä Yao Yailla aurinko laskee mereen juuri toisella puolella saarta kuin missä meidän hotelli on. Hienon auringonlaskun perässä täytyy siis ajella skootterilla noin puolen tunnin matka saaren toiselle puolelle, mutta se on ehdottomasti sen arvoista.

Toissapäiväisellä reissullamme luulimme aluksi missaavamme koko auringonlaskun, kun taivas oli niin pilvessä, mutta mitä vielä – taivas muuttui yhtäkkiä sekunneissa tulipunaiseksi ja sama sävy toistui merestä äärimmäisen kauniina. Tämä yllätyksellisyys on juuri se, joka näissä hetkissä eniten viehättää. Niin ikään upea on myös hetki ennen auringonlaskua, kun valo on lempeä ja taivas värjäytyy pastellisävyihin luoden myös ihan äärimmäisen optimaalisen valon kuvausta ajatellen!

Tässä näkymiä parin päivän takaiselta auringonlaskun väijymisreissultamme…

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tia 18 tammikuun, 2018 at 5:15 pm

    Upeita reissukuvia kaikki 🙂 Vau! Saanko udella, millä kameralla kuvaat?

    • Reply Janni 18 tammikuun, 2018 at 5:43 pm

      Kiiitos!! Kamerana Nikon D750 ja kaikki reissukuvat otettu Sigman 24-35mm f2.0 linssillä 😊 ja saa udella tottakai!!

    Leave a Reply