JOS NYT SAISI VALITA…

19 tammikuun, 2018

Pari päivää sitten saavuttiin Yao Yailta lähes yhtä rauhalliselle Yao Noi -saarelle. Nämä kaksi saarta sijaitsevat aivan toisiaan vastapäätä ja matka sujahti pitkähäntäveneellä varmaan kymmenessä minuutissa. Lomailu on jatkunut täällä todella letkeissä meiningeissä ja majoituksen suhteen puitteet ovat olleet täälläkin ihanat, vaikka täysin erilaiset verrattuna Yao Yain omaan pikkuruiseen villaamme. Asumme Cape Kudu -nimisessä beach house -henkisessä hotellissa, enkä edellisen majoituksen tavoin malta täälläkään olla ihastelematta miten loppuun asti hotellin ilme on suunniteltu. Cape Kudu sijaitsee aivan meren rannalla ja koko mestan tyyli on ihana!

Koh Yao Noi on hieman Yao Yaita pienempi saari, mutta täällä on silti himpun verran enemmän elämää. Ollaan ajeltu skootterilla ristiin rastiin ja bongattu monia superkivan näköisiä ravintoloita ja kahviloita, jollaisia Yao Yain katujen varsilla ei pahemmin näkynyt. Täälläkin parasta ovat ehdottomasti olleet rauhalliset autiorannat sekä upeat maisemat, joiden takia skootteri täytyy vähän väliä pysäyttää ja jäädä tuijottelemaan. En voi kuin suositella näitä kahta saarta, mikäli haaveissa on rauhallinen loma ja totaalirentoutuminen. Enemmän menoa kaipaavalle nämä eivät sen sijaan sovi alkuunkaan.

Meillä on täällä enää yksi yö jäljellä, kunnes suuntaamme loppulomaksi Bangkokin vilinään. Nyt jos saisi vielä viime hetkellä valita, niin vietettäisi mieluusti täällä vielä ehkäpä pari päivää ennen siirtymistä Bangkokiin kotiinpaluulentoa varten, mutta lennot ja hotellit on jo bookattu. Jotenkin tuntuu, ettei olisi vielä valmis palaamaan todellisuuteen täältä saarielämästä, mutta eiköhän osata nautiskella vielä Bangkokistakin täysillä, kunhan sinne päästään!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply